menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koop
 € 1.065.000 - 1.135.000
Woonoppervlak
170 - 180 m2
Inhoud
460 - 485 m3
 

5 x GROOT in Buiksloterham

Nieuwbouw

Groot wonen en bijzonder wonen. Die combinatie biedt 5 x GROOT. Binnenkort in verkoop!

5 x GROOT biedt vijf verschillende grote en luxe woningen. Niet één is gelijk aan de ander. Met vijf verschillende gevels, vijf verschillende dakvormen en verschillende indelingen koop je een huis dat niemand anders heeft.

5 X GROOT wordt circulair gebouwd met demontabele gevelkaders en duurzame materialen. Gevels zijn van corten staal, bamboe, holonite, verbrand hout of baksteen. Allemaal even bijzonder. En ook ieder dak is verschillend.

5 X GROOT wordt gebouwd in Buiksloterham, in één van de Cityplots van Buiksloterham & co. De woningen komen aan een groen binnenhof te liggen, net even tussen de Distelweg en het water van het Tolhuiskanaal. In een wijkje waar zelfbouw de boventoon voert. Of het nu om enkele huizen gaat of om kleinschalige appartementencomplexen. Dat belooft een bijzonder wijkje te worden.

De vijf grote en luxe woningen gaan naar verwachting dit najaar in verkoop.
De koopsommen zijn richtprijzen en zijn vanaf circa € 1.065.000 v.o.n. en inclusief afgekochte erfpacht (voortdurend erfpacht). Belangstelling? Neem contact op met ons.bel ons 020-6 816 716
 Instellen