Vorige | Volgende

Johan van Hasseltkade 234 Amsterdam

Vraagprijs € 1.250.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Een fantastisch modern en licht hoekappartement van maar liefst 153 m2 in het prijswinnende gebouw Patch 22 in Buiksloterham. Gelegen op de derde verdieping en pal aan het Johan van Hasseltkanaal. Een uiterst comfortabel en prachtig afgewerkt vierkamer appartement met een plafondhoogte van nagenoeg 3,5 meter hoog.

** in English? Please scroll down***

Het appartement is door de huidige, eerste eigenaar zelf ontworpen in dit grotendeels houten complex. Bij de indeling is optimaal gebruik gemaakt van de hoekligging én er is bijzondere aandacht besteed aan comfort. Dat uit zich onder meer in de keuken met een enorme kastenwand die organisch overgaat in een prachtige boekenkast. Ervoor prijkt een kook- en spoeleiland. Alles geheel opgetrokken in een prachtige, antraciet grijze kleur. De keuken is ruim bemeten. Veel werkblad en goed geoutilleerd met een oven, een inductiekookplaat met erboven een eiland afzuigkap, een hoge ijskast met vriesladen en een vaatwasser.
Diezelfde aandacht voor detail is ook te zien in details als de garderobekast bij de entree. Met ruimte voor jassen én schoenen.

De master bedroom met en-suite de badkamer is een droom, een oase van ontspanning. Je waant je er in een luxe hotel met centraal een vrijstaand bad en ernaast een inloopdouche. De eigentijdse dubbele wastafel is, net als het bad, van Solid Surfaces. Het toilet is in een nis in de hoek gesitueerd. Alles is prachtig op elkaar afgestemd. Voordat je de master bedroom met bijbehorende badkamer verlaat, kom je langs een luxe inloopkast.
Net zo fraai afgewerkt, maar kleiner en dus heel praktisch, is de tweede badkamer en tevens gastentoilet. Deze badkamer hoort bij de twee andere (slaap) kamers van het appartement. Alle slaapkamers hebben via een schuifpui toegang tot het balkon van zo’n circa 14 m2 aan de achterzijde. Een uitstekende plek voor de roeimachine.

Terug naar de woonkamer. Die strekt zich uit over de volle breedte van het appartement en dat is ruim 9 meter. Vanwege de hoekligging biedt de woonkamer prachtige vergezichten en kijk je zo, het kanaal af, naar het IJ. Het uitzicht biedt aldus water, vrijheid en mooie architectuur in de directe omgeving. En van dat uitzicht geniet je vanuit de woonkamer, maar ook vanaf de buitenruimte, die zich over gehele breedte van de woning uitstrekt. Een ruimte van maar liefst ruim 9 meter breed, waar je op warmere dagen geniet van het mooie weer en dat op koude dagen een ware wintertuin blijkt te zijn. In totaal ruim 21 m2 groot. Het wisselen van binnen-buiten is mogelijk gemaakt door de volledig weg te schuiven glazen panelen.

Het hele appartement is voorzien van een gietvloer in een warm grijze kleur. Dat sluit mooi aan bij de industriële uitstraling van het geheel, met de houten constructie en betonnen plafonds in het zicht.
Ook is het hele appartement voorzien van vloerverwarming, die wordt gevoed door twee gemeenschappelijke pelletkachels onder in het complex. Het dak van het complex is voorzien van zonnepanelen.

Op de eerste verdieping van het complex is ook nog een berging van circa 5 m2. En voor de auto is een eigen parkeergelegenheid op de afgesloten parkeerplaats voor bewoners achter het complex. Daar is ook ruimte om fietsen te stallen.

Patch22, het grotendeels houten complex waar dit appartement deel van uitmaakt is een gebouw waarin de bewoners zelf hun ideeën over wonen hebben vormgegeven. Geen appartement is hetzelfde. Datzelfde geldt eveneens voor het naastgelegen complex Top-Up en voor veel van de appartementencomplexen in de directe omgeving. Dat maakt de omgeving ook zo bijzonder. Met creatieve, toekomstgerichte bewoners, die samen een mooie, circulaire wijk willen maken.

Kenmerken:
- 153 m2 eigentijdse woonruimte met hoekligging, pal aan het water
- plafondhoogte nagenoeg 3,5 meter
- energielabel A
- enorme woonkamer met een luxe en goed geoutilleerde keuken
- een eerste buitenruimte voor van ruim 21 m2 op het zuidwesten, een tweede buitenruimte aan de achterzijde van circa 14 m2 op het noordoosten. In totaal ruim 35 m2
- luxe en comfort
- geheel voorzien van vloerverwarming
- duurzaam en circulair ontwikkeld, Patch22 is grotendeels in hout gebouwd
- verwarmd door pelletkachels
- zonnepanelen op het dak van het complex
- recht van voortdurend erfpacht (AB2000) met een jaarlijkse indexcanon van € 1.445,30 (2022-2023)
- aanvraag omzetting naar eeuwigdurend erfpacht is gedaan
- goed beheerde VvE, servicekosten circa € 239 per maand
- berging op eerste verdieping van het gebouw
- inclusief parkeerplaats op afgesloten terrein

Locatie
Buiksloterham, we noemden het al even, is een architectonisch interessante omgeving. De omgeving is gekleurd door het industriële verleden met de vele loodsen en werkplaatsen, die langzamerhand plaats maken voor nieuwe appartementen, zelfbouwkavels en drijvende huizen.
De markt op de Van der Pekstraat, de winkels aan het Mosveld en de voorzieningen – van winkels tot restaurants – op het NDSM-terrein voorzien in de dagelijkse boodschappen.

Van en naar de Johan van Hasseltkade
Naar de stad kan rustig te voet of met de fiets. De pont naar de overkant is te vinden op drie punten: op het NDSM-terrein, aan de Distelweg en bij het filmmuseum EYE op Overhoeks. Het openbaar vervoer ligt met beide ponten én met haltes op de Ridderspoorweg en de Klaprozenweg aan je voeten. De Noord/Zuidlijn is net even verder naar het oosten, bij het Noorderpark, maar met behulp van de fiets ben je er zo.
De auto is verzekerd van een afgesloten plek achter het gebouw en met de auto ben je in een mum van tijd op de Ring of via de IJ-tunnel zo in de stad. Veilig en snel.

Maak een afspraak en kom dit bijzondere appartement ervaren.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

-----------
A fantastic modern and bright corner apartment of no less than 153 m2 in the award-winning Patch 22 building in Buiksloterham. Located on the third floor and right on the Johan van Hasselt Canal. An extremely comfortable and beautifully finished four-room apartment with a ceiling height of almost 3.5 meters.

The apartment was designed by the current first owner in this largely wooden complex. Optimal use has been made of the corner location in the layout and special attention has been paid to comfort. You can experience this in the kitchen with an enormous wall of cabinets that organically transitions into a beautiful bookcase. In front of it is a cooking and sink island. All completely built in a beautiful, anthracite gray color. The kitchen is spacious. Lots of worktop and well equipped with an oven, an induction hob with an island extractor hood above, a high refrigerator with freezer drawers and a dishwasher.
The same care can also be seen in details such as the wardrobe at the entrance. With space for coats and shoes.

The master bedroom with en-suite bathroom is a dream, an oasis of relaxation. You imagine yourself in a luxury hotel with a free-standing bath in the center and a walk-in shower next to it. The double washbasin, like the bath, is made by Solid Surfaces. The toilet is located in a niche in the corner. Before you leave the master bedroom with accompanying bathroom, you pass a luxurious walk-in closet.

Just as beautifully finished, but smaller and therefore very practical, is the second bathroom and guest toilet. This bathroom belongs to the two other (bed) rooms of the apartment. All bedrooms have access to the balcony of approximately 14 m2 at the rear through sliding doors. An excellent place for the rowing machine.

Back to the living room. It extends over the full width of the apartment, which is more than 9 meters. Because of the corner location, the living room offers beautiful views and you can look down the canal to the IJ. The view thus offers water, freedom and beautiful architecture. And you can enjoy that view from the living room, but also from the outdoor area, which extends over the entire width of the house. A space of no less than 9 meters wide, where you can enjoy the beautiful weather on warmer days and which turns out to be a true winter garden on cold days. In total more than 21 m2 in size. Switching from inside to outside is made possible by sliding glass panels.

The entire apartment has a cast floor in a warm gray color. This fits in nicely with the industrial look of the whole, with the wooden construction and concrete ceilings in sight. The entire apartment also has underfloor heating, which is fed by two communal pellet stoves at the bottom of the complex. The roof of the complex is equipped with solar panels.

On the first floor of the complex is also a storage room of approximately 5 m2. And for the car there is private parking in the closed parking lot for residents behind the complex. You can storen the bicycles there as well.

Patch22, the largely wooden apartment complex is a building in which the residents themselves have shaped their ideas about living. The same applies to the adjacent Top-Up complex and to many of the apartment complexes in the immediate vicinity. That is what makes the environment so special. With creative, future-oriented residents, who want to create a beautiful, circular neighborhood together.

Characteristics:
- 153 m2 contemporary living space with corner location
- ceiling height almost 3.5 meters
- energy label A
- huge living room with a luxurious and well-equipped kitchen
- a first outdoor area of ??more than 21 m2 on the southwest, a second outdoor area at the rear of approximately 14 m2 on the northeast. In total more than 35 m2
- luxury and comfort
- fully equipped with underfloor heating
- sustainably and circularly developed, Patch22 is largely built in wood
- heated by pellet stoves
- solar panels on the roof of the complex
- leasehold (AB2000) with an annual index groundrent of currently € 1,445.30 (2022-2023)
- application for conversion to perpetual ground lease has submitted
- well-managed VvE, service costs approximately € 239 per month (parking and storage included)
- storage room on the first floor of the building
- including parking space in closed area

Location
Buiksloterham, we already mentioned it, is an architecturally interesting area. The area is colored by the industrial past with the many warehouses and workshops, which are gradually making way for new apartments, self-build plots and floating houses.
The market on the Van der Pekstraat, the shops on the Mosveld and the facilities – from shops to restaurants – on the NDSM site provide for daily shopping.

How to reach the Johan van Hasseltkade
You can easily go to the city on foot or by bike. The ferry to the other side can be found at three points: on the NDSM site, the Distelweg and at the EYE film museum in Overhoeks. Public transport is at your feet with both ferries and with busstops on the Ridderspoorweg and the Klaprozenweg. The North/South line is just a little further east, at the Noorderpark, but you can get there in no time with the help of the bike.
The car is assured of place behind the building and by car you can reach the city in no time at all via the IJ tunnel. Safe and fast.

Make an appointment and come and experience this special apartment.

The sales information has been compiled with great care, but we cannot guarantee the correctness of the content and therefore no rights can be derived from it. The content is purely informative and should not be considered an offer. Where content, surfaces or dimensions are mentioned, these should be regarded as indicative and as approximate dimensions. As a buyer, you must conduct your own research into matters that are important to you. We recommend that you engage your own NVM broker in this regard.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
bestaande bouw
Bouwjaar
2015
In aanbouw
nee

Details

Voorzieningen
glasvezel kabel, lift, mechanische ventilatie, schuifpui, tv kabel, zonnepanelen
Ligging
aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
153 m²
Inhoud
621 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
2
Badkamervoorzieningen
dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, toilet, wastafelmeubel
Keuken type
inbouwapparatuur, open keuken

Isolatie en verwarming

Soort verwarming
pelletkachel
Warmwater installatie
centrale voorziening

Energielabel

Energielabel
A
Einddatum energielabel
2030-12-30

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam K 9626
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
op eigen terrein
Capaciteit parkeren
1

Schuur/berging

Aantal
1
Soort
inpandig

VVE informatie

Appartement bijdrage
238.51
Periodieke bijdrage
ja
Reservefonds
ja
Vergadering
ja
Onderhoudsverwachting
ja
Opstalverzekering
ja
Inschrijving KvK
ja
Bekijk alle kenmerken

Kaart Johan van Hasseltkade 234 Amsterdam

Deel dit object