Vorige | Volgende

Hellingstraat 274 AMSTERDAM

Koopsom € 2.480.000 v.o.n.

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Penthouse NDSM - Wonen op historische hoogte aan 't IJ

Een beter uitzicht op Amsterdam is er nauwelijks te vinden dan vanuit dit penthouse, hoog boven de NDSM-werf, op de achttiende verdieping. Met waanzinnige raampartijen rondom.
De indeling is aan jezelf. WAt je koopt is aldus een casco loft. Wij kunnen slechts enkele suggesties doen voor een indeling van dit penthouse van circa 300 m2. Bijvoorbeeld één met een royale living die zich buigt rond de twee grote terrassen en die via een ruim opgezette keuken uitkomt in een minstens zo grote eetkamer. Met minstens zo mooi uitzicht. Een royale master bedroom met inloopkast en een eigen badkamer met ernaast een study liggen in een apart gedeelte van het penthouse. Dat geeft extra privacy. De overige twee kamers, eveneens met eigen (gasten)badkamer liggen aan de andere zijde. Het is maar een voorbeeld. Er zijn zoveel andere indelingen mogelijk. The floor is yours.

Uitzicht
Aan de zonnige oever van het IJ, op de historische NDSM-werf worden in 2020 de penthouses "Pontkade" opgeleverd, waarvan dit penthouse aan de Hellingstraat 274 er één is. De penthouses met woonoppervlakten tot 300 m2 hebben door hun ligging op de topverdiepingen, magnifiek uitzicht over het IJ en de stad. De raampartijen zijn van plafond tot vloer ruim 3 en ruim 4 meter! Geniet vanaf spectaculaire hoogte van de grillige Hollandse luchten.

Pontkade is een ontwerp van de Architekten Cie uit Amsterdam. Het contact met het water is gebruikt als inspiratiebron. Met materialen die passen bij deze historische plek zoals beton, glas en staal. De penthouses zijn, met de ligging op circa 48 en 60 meter hoogte, de kronen op het werk. De oplevering is casco. De indeling en afwerking zijn dus nog volledig vrij in te vullen. Hier woon je groots. Op een inspirerende locatie, precies zoals jij dat wilt. Met een enorme living om te ontspannen, een grote leefkeuken, vier, vijf of zelfs zes kamers, meerdere badkamers, study, aparte filmkamer, fitness, wellness, één of twee zonneterrassen en de mogelijkheid om twee privé parkeerplekken in de ondergrondse stallinggarage te kopen. The sky is the limit!

Het IJ letterlijk aan je voeten
Een nieuw stadsdistrict verrijst in Amsterdam. Met woningen, twee jachthavens een zorgcluster, diverse horeca, winkels, een supermarkt (AH), musea, diverse scholen en culturele en vrijetijdsvoorzieningen. De oude monumentale gebouwen zijn veelal Rijksmonumenten en hebben nieuwe (culturele) functies. Vanuit de penthouses heb je een prachtig panoramisch zicht op de historische stad. 's Nachts raak je betoverd door de fonkelende lichten van de schepen en het centrum. Met de veerpont ben je in 15 minuten op Amsterdam CS of in het stadscentrum waar kunst, cultuur, restaurants van internationaal niveau op je wachten. Wel het genot, niet de drukte. De auto heb je hier niet nodig. Amsterdam Marina is je nieuwe buur. Een prachtige plek voor een mooie sloep, zeil- of motorjacht.
Wonen op NDSM
Ooit was NDSM een van de grootste scheepswerven ter wereld. In de jaren '80 werd de 'Nederlandse Dok en Scheepsbouw Maatschappij' ontmanteld. Het terrein aan de noordkant van het IJ kwam leeg te staan. Inmiddels is dat verleden tijd. NDSM-West ontvouwt zich tot een waardig verlengde van het Amsterdamse stadscentrum, vergelijkbaar met urban woonwijken zoals we die tegenkomen in New York, Hamburg en Berlijn. Door de combinatie van afwisselende (ook monumentale) architectuur en een eigen karakter krijgt dit gebied nieuwe allure.

Bijzonderheden:
• Wonen op unieke hoogte (toren 1 is 60 meter en toren 2 is 48 meter);
• Royale woonoppervlakten tot 300 m2;
• Geweldig uitzicht over het IJ en Amsterdam;
• Plafondhoogtes tot 4,30 meter;
• Naar eigen wens af te bouwen (casco oplevering);
• Grote zonneterrassen;
• Stoere architectuur penthouses
• Enorme raampartijen, veel lichtinval / uitzicht;
• Minimaal twee vaste parkeerplaatsen per penthouse in overdekte parking;
• Berging op de begane grond;
• Royale entree met liften op de begane grond, vanuit de garage bereikbaar;
• Op loopafstand van Amsterdam Marina;
• Veerpont voor snelle verbinding met Amsterdam Centraal en de Houthaven;
• Gunstige ligging ten aanzien van uitvalswegen A10 en Noord-Zuidlijn;
• 20 minuten auto reistijd van en naar Schiphol;
• Lage erfpacht Pontkade Fase 1 en 2;
• Snelle oplevering na tekenen koopovereenkomst (prognose: najaar 2020).

De koopsom v.o.n. van penthouse en parkeerplaatsen in de garage zijn op aanvraag beschikbaar.


De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwnummer
T1-F4
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
301 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
50 m²
Externe bergruimte
13 m²
Bruto inhoud
978 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Voorzieningen
lift

Energie

Soort verwarming
stadsverwarming
Warm water
stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
AH
Indexnummer
905
Perceel
5713
Eigendomssituatie
Erfpacht
Ligging
Aan vaarwater, aan water, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Hellingstraat 274 AMSTERDAM

Deel dit object