Vorige | Volgende

Frank Martinus Arionstraat Amsterdam

Bewaar object
Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

MOOIJBURG PLEIN
meebeslissen over uw nieuwe woning op Centrumeiland.

Een appartementengebouw met een houten gevel, tuinen, balkons en loggia's. Mooijburg Plein op Centrumeiland in Amsterdam-IJburg wordt een markant appartementengebouw waarin je kunt wonen zoals u wil. Het project wordt in mede-opdrachtgeverschap ontwikkeld met de totaal 15 toekomstige bewoners. Samen bepaal je het gevelbeeld, de buitenruimtes en de gemeenschappelijke ruimtes. Ook heeft u invloed op de indeling van uw eigen woning.

Mooijburg Plein wordt gerealiseerd midden op het eiland, op kavel 12.06, naast een park en op de zon gericht. Achter de boeiende gevel biedt Mooijburg Plein verschillende type woningen: van compacte appartementen, mooie hoekwoningen en een grootste stadswoning. De woonoppervlaktes van de nog beschikbare woningen variëren van 79 tot 153 m² en allemaal met de mogelijkheid om een fijne buitenruimte te hebben. De prijsindicaties lopen uiteen van ongeveer 348.738 tot 745.000 euro (v.o.n.). Dit zijn richtprijzen voor het basispakket op basis van jaarlijkse canonbetaling.

Er zijn nog enkele woningen van verschillende woningtypes beschikbaar:
- Twee appartementen type L op de 1e of 2e verdieping, circa 79 m2 met buitenruimte
- Twee hoekappartementen op de 1e en 2e etage, van circa 109 m2 met buitenruimte
- Een stadswoning met 4 woonlagen (begane grond t/m 3e etage) van ca. 153 m2 met een grote tuin van 70 m2.

interesse?
-----------
Heeft u interesse? Neem dan contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) voor de aanvullende informatie zoals indicatieve plattegronden en een concept prijslijst met richtprijzen. Houd u er svp rekening mee dat een en ander aan wijzigingen onderhevig is gezien de aard van het project. Ook kunt u bellen voor een persoonlijke afspraak over het project.


Mooijburg Plein
-----------------
Een woning laten bouwen zoals u dat wilt, maar zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken? Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten? Als u dat aanspreekt is MedeOpdrachtgeverschap wellicht iets voor u. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied- DGV Group, een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt met een EPC van -0,2, waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is. Natrufied en DGV Group werken graag met u als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is.

Wilt u daadwerkelijk instappen, dan is de volgende stap om de vragenlijst in te vullen en de intentieverklaring dat u aan het project wilt deelnemen te tekenen. Het mag ook zonder de eerste stap, maar let wel, deze verklaring is niet vrijblijvend, u gaat hiermee een overeenkomst met het project aan. U tekent daarmee ook voor de verplichting om €2500 optiegeld te betalen. Tot aan het moment van koop-/aanneemovereenkomst zijn er voor u geen verdere financiële verplichtingen. Het optiegeld is niet terugvorderbaar, maar wordt wel in mindering gebracht op de totale aankoopsom.


Locatie
-------
Centrumeiland is onderdeel van de eilandenarchipel IJburg Amsterdam. Op centrumeiland komen ongeveer 1.300 woningen, met een duurzaam karakter. Ook komen er diverse voorzieningen als scholen en andere openbare voorzieningen. Centrumeiland is de schakel naar Strandeiland, het uiteindelijke 'stadshart' van IJburg, met winkelvoorzieningen en het grote stadsstrand, uitkijkend over het IJmeer. Centrumeiland krijgt een stedelijk woonmilieu met een intiem binnenmilieu. De bouwblokken verspringen ten opzichte van elkaar en variëren in grootte. Hierdoor ontstaan er pleinen, groene plekken en korte smalle straten.


Gemeenschappelijke ruimtes
--------------------------------
Behalve op de indeling en afwerking van je woning heb je als koper (of mede-opdrachtgever, MO'er) invloed op hoe het gebouw zelf wordt. Zo kan het gebouw
verschillende gemeenschappelijke ruimtes krijgen die volgens de wensen van de mede-opdrachtgevers (dus de kopers) kunnen worden ingevuld. Denk aan een wasserette, een gezamenlijk dakterras, een fitnessruimte, een ontmoetingsruimte, een logeerkamer, een klusruimte of een garage met eventueel deelauto's. Maar als de mede-opdrachtgevers geen behoefte hebben aan een gemeenschappelijk ruimte, dan kan de ontwikkelaar daar ook van afzien. Een ruimte die er sowieso wel komt, is de gemeenschappelijke binnentuin.


Voortgang
------------
Voor Mooijburg Plein (kavel 12.06) hebben we al een groep medeopdrachtgevers met wie we het definitieve ontwerp proces in zijn gegaan. Aansluiten is zeker nog mogelijk! Bijgaand treft u een indicatieve prijslijst aan met de richtprijzen en circa m2 van de woningen. De richtprijzen gaan uit van een basisprijs voor de woning met binnenwanden en -deuren, elektra- en leidingwerk, meterkast en verwarmingsinstallatie. De tuin, een loggia of andere buitenruimte en dergelijke komt hier nog bovenop. De richtprijzen zijn
bovendien exclusief de afkoopsom van de erfpachtcanon (dus op basis van een jaarlijkse canonbetaling), inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats.

Interesse?
-----------
Indien u interesse hebt dan horen wij graag voor welke woning (en). Dan kijken we of die voor u beschikbaar zijn. Van belang is te vermelden dat aankoop alleen voor eigen bewoning mogelijk is (zelfbewoningsplicht voor zelfbouw). Het is niet mogelijk deze woning als beleggingsobject te kopen.

Neem contact op met Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716) om meer informatie te ontvangen zoals plattegronden en een prijslijst of voor een persoonlijke afspraak over het project en/of indien u wilt instappen in het project.De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Type woning
bovenwoning
Soort bouw
nieuwbouw
Bouwjaar
2021
In aanbouw
nee

Details

Ligging
aan park, aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk
Open portiek
nee
Permanente bewoning
ja
Daktype
plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m²
Oppervlakte overige functies
1 m²
Inhoud
237 m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Aantal etages
1
Aantal badkamers
1
Badkamervoorzieningen
douche, toilet, wastafel
Keuken type
open keuken, woonkeuken

Isolatie en verwarming

Isolatievormen
driedubbel glas

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam AU 1
Eigendomssituatie
erfpacht

Buitenruimte

Tuintype(n)
geen tuin
Hoofdtuin achterom
nee

Garage

Garagesoorten
geen garage

Parkeergelegenheid

Faciliteit
parkeergarage
Capaciteit parkeren
1

VVE informatie

Periodieke bijdrage
nee
Reservefonds
nee
Vergadering
nee
Onderhoudsverwachting
nee
Opstalverzekering
nee
Inschrijving KvK
nee
Bekijk alle kenmerken

Kaart Frank Martinus Arionstraat Amsterdam

Deel dit object