Vorige | Volgende

Fonteinkruidstraat 62 AMSTERDAM

Koopsom € 467.500 v.o.n.

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Een loft van 99 m2 met een buitenruimte van 29 m2, een vrije verdiepingshoogte van 3 meter en de kans om die ruimte geheel zelf vorm te geven. De loft is gelegen op de eerste verdieping van het complex Top-Up in Buiksloterham. Een vernieuwde buurt met inspirerende architectuur en met creatieve nieuwe bewoners, die zijn voorgegaan in het traject van, grotendeels, zelf bouwen.

Zelf indelen
Deze loft op de 1e verdieping heeft een vrije hoogte van drie meter en is volledig leeg. Er zijn zelfs geen schachten en meterkasten. Daardoor ligt alles voor je open. De indeling van de loft én de afwerking ervan is aan jou. Als koper bepaal je zelf hoe je loft of appartement er uit gaat zien. Top-Up biedt vanaf de voordeur pure vrijheid. Zo ontstaan écht unieke appartementen.

Hoe in te delen?
Een appartement met twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken op de hoek en directe uitloop naar het balkon van 29 m2. Of: Een mega-living met de modernste keuken, één grote slaapkamer met aansluitend een luxe badkamer. En nog steeds dat ruime balkon. Of: als loft. Dus met licht, zicht en ruimte. Er zijn tal van slimme oplossingen te verzinnen in ruimtebeleving, indeling, vorm en materiaal. Wie durft?

Buiten
De buitenruimte speelt een belangrijke rol. De loggia is waanzinnig, ruim 29 vierkante meter. Op het breedste deel is deze loggia ruim drie meter breed. Je hebt dus alle ruimte voor een lekkere zithoek of een grote tafel. Boven de glazen balustrade zitten glazen vouwpanelen, die je kunt openklappen. Zo kun je met een beetje zon op een mooie winterdag al buiten zitten. Je zit bovendien overdekt en uit de wind. En nog steeds heel zonnig!

Duurzaam
Door het toepassen van onder andere dubbel glas, zonnepanelen, warmte accumulerende loggia's en hergebruik van regenwater voor toiletspoeling wordt het gebruik van energie en drinkwater zo klein mogelijk gehouden.
Duurzaam in materiaal, energiegebruik en toekomstig gebruik.

Buiksloterham - circulair
Buiksloterham is een nieuwe woonomgeving en kenmerkt zich door opvallende architectuur. Dat komt omdat veel van de complexen en woningen in de directe omgeving door particulieren, al dan niet in collectieve vorm, zijn ontwikkeld en gebouwd. Dat maakt de locatie extra aantrekkelijk.
In Buiksloterham wordt de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen gemaximaliseerd en waardevernietiging geminimaliseerd. In het geval van Top-Up: het gebouw kan over 100 of 200 jaar uit elkaar worden gehaald en alle grondstoffen zoals hout, beton en aluminium kunnen worden hergebruikt.

Karakteristieken appartement:
+ 99 m2 woonruimte
+ 3 meter vrije plafondhoogte
+ hoekligging met oost/zuidoost-oriëntatie
+ 29 m2 buitenruimte
+ zichtbare houten draagstructuur
+ duurzaam en circulair
+ bij het Johan van Hasseltkanaal

Koopsom
De koopsom bedraagt € 467500 v.o.n. INCLUSIEF afgekochte erfpachtcanon tot 15 mei 2046. Exclusief bouwrente.
De aankoop van een een parkeerplaats is verplicht. De koopsom v.o.n. voor een parkeerplaats bedraagt € 39.000,- v.o.n. inclusief afgekochte erfpachtcanon tot 15 mei 2046.
Alle koopsommen zijn INCLUSIEF afkoop van de erfpachtcanon tot 15 mei 2046.

Bezichtigen?
Bel ons voor een afspraak en we laten dit bijzondere appartement graag zien.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 139 p/m
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020
Daktype
plat dak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
99 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
29 m²
Bruto inhoud
300 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Voorzieningen
glasvezel kabel, lift, mechanische ventilatie, schuifpui, zonnepanelen

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
KK
Indexnummer
2
Perceel
8442
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
2046-05-15
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Fonteinkruidstraat 62 AMSTERDAM

Deel dit object