menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verhuur

Ben je op zoek naar een verhuurmakelaar in Amsterdam om je woning te verhuren? Bij Hallie & Van Klooster ben je aan het goede adres. Wij helpen je graag met het verhuren van je woning. Of je nu je woning tijdelijk of voor onbepaalde tijd wilt verhuren. En wil je een volledige ontzorging, dan werken wij samen met professionele partners die thuis zijn in beheer en onderhoud.

Wil je vrijblijvend advies ontvangen? Klik dan hier!

 

Huis of appartement verhuren in Amsterdam

Bij het verhuren van een woning komt veel kijken. Het verhuren van een woning is dan ook een serieuze aangelegenheid waarbij het vinden van een geschikte, en vooral betrouwbare, huurder het hoofddoel is. Ons ervaren team helpt je graag met alles rondom de verhuur van je woning in Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring als verhuurmakelaar in de huizenmarkt van Amsterdam en onze grote database van potentiële huurders, brengen we je als verhuurder in contact met de juiste huurder.

 

Verhuurmakelaar Amsterdam: presentatie en bezichtiging

Een goede eerste indruk zegt alles, daarom is de eerste stap van ons verhuurproces een mooie woningpresentatie. Zo zorgen we er samen voor dat jouw woning zo snel mogelijk wordt verhuurd. De woning zal vervolgens worden geplaatst op alle belangrijke verhuur websites én natuurlijk onze eigen (sociale) media kanalen. Daarnaast wordt de woning gepresenteerd aan onze zoekers, die van collega-makelaars en Amsterdamse expatkantoren. Afspraken met geïnteresseerden en geschikte kandidaten worden door onze professionele binnendienst in goed overleg met jou ingepland. En dit kan zelfs op zaterdag. Allemaal natuurlijk om zo snel mogelijk een goede huurder voor de woning te vinden.

 

Screening en contract

Zodra kandidaten aangegeven je woning te willen huren, vragen wij hen een uitgebreid dossier aan te leveren. Na een grondige screening worden kandidaten ter goedkeuring aan je voorgedragen. Als je akkoord gaat met de door ons voorgedragen kandidaten, dan stellen we samen een huurcontract op welke natuurlijk up to date is wat betreft de laatste wet- en regelgeving. Alles om eventuele risico’s te beperken.

 

En tot slot: oplevering en beheer

Nadat het contract is getekend, gaan we gezamenlijk naar de woning voor de oplevering. Van deze oplevering wordt een rapportage gemaakt die tevens de basis vormt voor de eindcontrole wanneer de verhuurperiode ten einde loopt. Tijdens deze verhuurperiode kunnen onze professionele partners zorgen voor een correcte afhandeling van alle financiële en technische zaken in het kader van woningbeheer.

Benieuwd naar de meerwaarde van Hallie & Van Klooster als verhuurmakelaar in Amsterdam? Ons professionele team staat met veel enthousiasme voor je klaar. Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.
Instellen