menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   

Bedrijfs onroerend goed

Zoeken naar bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte is een ruimte waar geld moet worden verdiend. En liefst zo veel mogelijk. Dus gelden hier normen als functionaliteit, goede bereikbaarheid en een lage vierkante meter prijs. Toch is er ook een andere kant. De praktijk leert dat een prettige werkomgeving de productiviteit stimuleert. Dat een pand met gevoel het werkklimaat gunstig beïnvloedt. En dat in veel branches een pand met karakter een belangrijk onderscheidend kenmerk is. Die balans tussen ratio en emotie hebben wij steeds voor ogen, als we voor u op zoek zijn naar een geschikte bedrijfsruimte.

Voordeel daarbij is dat we, door onze contacten met projectontwikkelaars, corporaties en gemeenten, de actuele aanbodzijde tot in detail kennen. En hebben we iets geschikts, dan trekken we natuurlijk de calculator. Maakt u zich niet bezorgd.

Verhuur van bedrijfsruimte
Wij brengen het gehele traject in kaart, van voorbereiding tot en met de uitvoering van de verhuur. Onze kennis is gebaseerd op ruime ervaring op het gebied van verkoop en verhuur van bedrijfsruimten in (nieuwe) gebieden in Amsterdam. Verder hebben wij een goed inzicht in de wensen en eisen van gebruikers van commercieel onroerend goed.
Instellen