menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   

Hallie & Van Klooster, uw partner in advisering en projectmatige verkoop & verhuur!

Als NVM nieuwbouwspecialist werken wij inmiddels meer dan 25 jaar en nog altijd met veel bezieling voor zakelijke opdrachtgevers op het gebied van nieuwbouwprojecten en uitponding, advisering en projecttaxaties, verkoop- en ook verhuurprojecten. Bij meerdere grote projecten en gebiedspromoties hebben we een belangrijke bijdrage geleverd aan de positionering en marketing ervan (onder meer de branding van Overhoeks en van IJburg).

Onze dienstverlening beslaat de volgende vlakken:

Wij opereren niet alleen binnen de grenzen van Amsterdam. Met de verdergaande verstedelijking spreken wij liever over de metropoolregio Amsterdam als ons werkterrein. Wij denken dan ook graag mee met partijen over projecten in steden als Haarlem, Purmerend, Almere en Zaandam. Waar ook wordt gebouwd, één ding hebben onze projecten gemeen: veelal is het ‘vastgoed met een verhaal’, projecten met iets bijzonders. Dat past ook bij ons kantoor, al sinds de oprichting in 1993.

We zijn creatief en denken graag mee met de verkoper, de projectontwikkelaar of het communicatieteam. Daarin zijn we de ontzorgende ‘spin in het web’, wij regelen het graag. Typerend voor ons bedrijf is een enthousiaste aanpak: grondig advies, een wekelijkse update van de stand van zaken, een periodieke vergadering en duidelijke acties.

Sterk zijn wij vooral ook in de zin van het doorgronden van de mens met zijn emoties, zijn waarden en zijn lifestyle. ‘Eerst de mens, dan de stenen’ is dan ook ons credo. Want je kunt geen stenen verkopen als je de mens niet begrijpt. En dat roepen wij niet alleen, maar we horen uit de markt dat wij hierin tòch bijzonder zijn, creatiever, inventiever. Misschien komt het wel omdat we meer dan gemiddeld onszelf zijn als we verkopen. We zijn zelf immers ook kopers, bewoners. Mensen met een zeer sterk ontwikkeld woongevoel, met voorkeuren, nukken en wensen.

 

Verkoop- en verhuurmanagement als detachering

 Het managen van verkoop en verhuur doen we voor elk project binnen onze eigen muren. Het is een tak van sport die we goed beheersen en die we ook onder andermans vlag kunnen uitvoeren in de vorm van detachering of op uurbasis en op die wijze uw interne team tijdelijk versterken. We kunnen de rol van verkoopmanager bij u intern altijd ook uitvoeren los van eventuele verkoop- of verhuurwerkzaamheden door ons kantoor. Ook dit is een kwestie van maatwerk.

Wilt u weten wat we voor uw project kunnen doen? Kom eens langs, u bent van harte welkom bij ons op kantoor.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

 

Een greep uit onze projecten

 Waar te beginnen? Op IJburg hebben we voor verschillende partijen zo’n vijftien grotere projecten verkocht en verhuurd. Op Overhoeks waren en zijn we actief met vier verkoop- en drie verhuurprojecten in het residentiele kwartier en in De Strip met hoogbouw voor o.a. ING Real Estate, Ymere, MN en VORM. Zowel op IJburg als bij Overhoeks waren we ook actief bij de branding en gebiedsmarketing betrokken. In het Eenhoorngebied in Oost hebben we meerdere complexen, nog voor oplevering, verhuurd voor Bouwinvest en in het Amstelkwartier hebben we, eveneens voor oplevering, De Acht verhuurd voor de Maarssen Groep. In 2015 hebben we de verkoop van het ambitieuze Wiener & Co (centrum) succesvol afgerond voor Heijmans en dat maakt dat we nu betrokken zijn bij de verkoop van hun, eveneens ambitieuze project De Verbinding in de Spaarndammerbuurt. We zijn kind aan huis bij woningcorporaties als De Key, de Alliantie, Stadgenoot en Ymere voor vele (ver)nieuwbouw- en uitpondingsprojecten verspreid over de hele stad. We verkopen (en hebben verkocht) vernieuwing en transformatieprojecten in (Nieuw) West, Oost, Zuid en Bijlmermeer, zelfbouwkavels op IJburg en in Noord, klushuizen in West, CPO’s in Oost en Noord en zetten ons, met de Alliantie, in om het hele scala van appartement tot zelfbouwkavel in Buiksloterham & Co te verkopen en gaan daar ook twee vrije sectorhuurprojecten starten. We hebben al weer even geleden de verhuur en verkoop van een aantal projecten op het Zeeburgereiland succesvol afgerond (waaronder Leven in de Brouwerij) en worden menig maal betrokken bij de werving van een meerdere CPO’s, ook op Centrumeiland IJburg. Dichter bij de stad zijn we zeer actief voor VORM in de Houthavens, met in totaal vijf grotere appartementencomplexen.
Instellen