menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   

Advies en verkoop / verhuur projecten

Ons kantoor bestaat sinds 1993 en is actief op allerlei gebieden van makelaardij en vastgoed. Naast aan- en verkoop voor consumenten, werken wij met name ook voor zakelijke opdrachtgevers op het gebied van nieuwbouwprojecten en uitponding, advisering en (project)taxaties, verkoop- maar ook verhuurprojecten. ‘Eerst de mens, dan de stenen’ is ons credo. Je kunt geen stenen verkopen als je de mens – zijn emoties, waarden, lifestyle – niet begrijpt. Dat roepen wij niet alleen, maar we horen uit de markt dat wij hierin tòch bijzonder zijn, creatiever, inventiever. Misschien komt het wel omdat we meer dan gemiddeld onszelf zijn als we verkopen. We zijn zelf immers ook kopers, bewoners en huurders. Mensen met een zeer sterk ontwikkeld woongevoel, met voorkeuren, nukken en wensen.

Plannen en meten

Bij projectmatige verkoop hanteren wij ons zogenaamde ‘procesmanagement systeem’, waarin een project vanaf het prille begin tot aan het traject van after sales wordt uitgestippeld en vastgelegd in een allesomvattende planning. De planning is zo opgezet dat deze tegelijkertijd fungeert als stappenplan.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om het gehele verkoopproces op de voet te volgen. Wij maken gebruik van een digitaal informatiesysteem dat speciaal is ontwikkeld voor het verkoopmanagement van projecten. Het systeem voorziet ons en de opdrachtgever op ieder gewenst moment van de laatste informatie. De opdrachtgever kan wanneer hij dat maar wil, via internet meekijken met het verkoopproces en met een druk op de knop de informatie krijgen die op dat moment gewenst is. Opdrachtgevers blijven dus te allen tijde geïnformeerd over de voortgang van het project. Bovendien voeren wij van alle belangstellenden, kopers en afvallers die zich voor een bepaald project melden van allerlei gegevens in ons systeem, zodat wij een heel helder beeld hebben waarom iemand wel of niet voor dat ene project kiest, waar hij vandaag komt, is hij getrouwd of juist gescheiden, heeft hij kinderen en hoe is hij gaan zoeken naar deze woning. Meten is weten.
Instellen