menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   

Aankoop

Je bent op zoek naar een woning in Amsterdam, groot of klein, nieuwbouw of oudbouw. Gewoon een heerlijke plek om thuis te komen. Hier komt veel emotie bij kijken, dat kan niet anders. Maar er is ook een zakelijke kant aan het kopen van een woning. Is de vraagprijs bijvoorbeeld wel realistisch? Hoe zit het met de fundering, is de VvE wel actief en gezond? Om te zorgen dat u de juiste beslissing neemt is het verstandig om de hulp in te roepen van ons enthousiaste team van ervaren aankoopmakelaars in Amsterdam!

Het zoeken, onderhandelen en aankopen van een nieuwe woning in Amsterdam is namelijk een complex proces. De Amsterdamse onroerendgoedmarkt is diffuus en voortdurend aan verandering onderhevig. Een gespecialiseerde aankoopmakelaar in Amsterdam is in zo’n situatie onmisbaar en kan je veel geld besparen.

Wil je goed beslagen ten ijs komen? Schakel Hallie & Van Klooster dan in als aankoopmakelaar Amsterdam. Wij begeleiden je graag bij de aankoop van je nieuwe woning!

 

Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

 

Hoe zit het aankooptraject in elkaar?

Zelf zoeken
Je start zelf je zoektocht. Hierbij maak je zelf afspraken en bekijk je de woningen op eigen houtje. En dan gebeurt het: je hebt je droomhuis gevonden en die woning laat je niet meer los. Op dát moment schakel je ons in: wij kunnen je gedurende het aankooptraject ondersteunen, zodat jouw droom werkelijkheid wordt. Wij zorgen dat je weet wat je koopt en dat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

We maken samen een nieuwe afspraak om de woning nogmaals te bezichtigen, zodat we je een uitgebreid advies kunnen geven over de woning en de omgeving. Je kunt de vervolgstappen in het aankoopproces in goed vertrouwen aan ons overlaten. Wij stellen de marktwaarde van de woning vast, voeren de onderhandelingen uit en hebben zonodig contact met overheidsinstellingen. We begeleiden je ook tijdens het notarieel traject. Je bent in goede handen.

Zoekopdracht
Bij ons kun je ook een volledige zoekopdracht plaatsen op basis van ‘no cure no pay’. Nadat we in een persoonlijk gesprek je wensen in kaart hebben gebracht, gaan wij actief met je op zoek naar je droomhuis. Wij beschikken over het complete aanbod van alle NVM-makelaars in Amsterdam en omgeving en het aanbod dat via andere bronnen wordt aangeleverd. Onze dienstverlening omvat advies en begeleiding in alle fasen van het aankooptraject, van het zoeken naar een juiste woning tot aan de levering.

 

Onze aankoopmakelaar Amsterdam helpt je besparen

Onderhandelen is een belangrijk proces bij de aankoop van een woning. Gelukkig zijn wij ervaren onderhandelaars die doorgaans een veel lagere koopsom weten te realiseren dan de gemiddelde koper. Ook in tijden wanneer de koopsommen veelal boven de vraagprijzen liggen is het essentieel om een goed waardeoordel te vellen en niet te veel te betalen. En dit betekent extra voordeel voor jou. Wij verzekeren je van een persoonlijke, deskundige aankoopmakelaar in Amsterdam die je volledig begeleidt, totdat jij de sleutel in ontvangst neemt. En ook daarna kun je altijd nog bij ons aankloppen voor advies, hulp of een praatje.

Wij helpen je graag!
Instellen