Vorige | Volgende

Albert Molhof 77 AMSTERDAM

Koopsom € 1.070.000 v.o.n.

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

*** kom naar het Woonevent Nieuwbouw Buiksloterham en laat je infomeren over deze en andere urban chic stadswoningen. Zaterdag 22 februari a.s. van 10 tot 11.30 uur vanuit een penthouse aan de Lia Doranastraat 57 te Amsterdam ***

Aan het Albert Molhof komt op nummer 77 een luxe stadswoning met stoer en opvallend uiterlijk en mogelijkheid tot het creëren van een dakterras. De in het oog springende gevel van deze woning is bekleed met zwarthout of Marugame. Het is afkomstig van de snel groeiende dennensoort, Radiata Pine. Marugame kenmerkt zich door karakteristieke en gelijkmatige tekeningen in de koollaag. Dankzij de zilverachtige glans van de koollaag zorgen zon en wolken telkens voor een andere uitstraling.

Achter de diepzwarte gevel van DOK18 gaat een licht, ruim huis schuil. Bij binnenkomst wandel je het kantoor in dat ruimte heeft voor ten minste vier werkplekken. De woonkeuken is gesitueerd aan de tuinzijde. De grote vide geeft een heerlijk ruimtelijk gevoel. Op de eerste verdieping vind je de living met uitzicht op het plein. Aan de achterzijde, aan de tuin, ligt een ruime slaapkamer met aansluitend een luxe badkamer met inloop douche, toilet en wastafel.
Door de verdiepingshoge raampartijen komt een zee aan licht binnen dat zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel. Tegelijkertijd creëren de raampartijen een intieme connectie met de achtertuin en het sfeervol aangelegde plein.
De tweede verdieping is in te richten als gezinsruimte met aan de tuinzijde een ruime master bedroom met de mogelijkheid tot het creëren van een royale inloopkast. Aan de pleinzijde ligt een eveneens grote slaapkamer, die heel goed is op te splitsen in twee volwaardige slaapkamers. Tussen de kamers de luxe badkamer met ligbad, inloop douche, wastafel en toilet. Ernaast een technische ruimte en apart nog een kast met de aansluitpunten voor een wasmachine en - droger.
Bijzonder punt is dat op het platte dak een dakterras kan worden aangelegd met een luxe opbouw. In overleg kan de indeling van de woning op bepaalde punten worden aangepast. En: de achtertuin kun je buitenom bereiken via het achterpad. Fietsen stal je in de tuinberging.

ENKELE KENMERKEN OP EEN RIJ
• opvallende gevel van zwart hout
• Begane grond heeft een plafondhoogte van ca. 2,85 meter
• Luxe afwerking met o.a. houten binnenkozijnen met stompe deuren, vloerverwarming, aluminium buitenkozijnen en stalen trapleuningen
• Maar liefst twee badkamers waarvan één met luxe ligbad
• Hoogwaardige kwaliteit tegels en sanitair
• Drie of vier slaapkamers
• Voldoende ruimte voor kantoor aan huis
• Veel natuurlijk daglicht door grote puien
• Vide
• Tuinberging
• Parkeerplaats in naastgelegen parkeergarage
• Mogelijkheid tot plaatsen van dakopbouw
• erfpacht afgekocht voor 50 jaar

WONEN EN WERKEN
Na een dag werken sluit jij je laptop en loop je naar jouw woonkeuken zet wat tapas en gekoelde drankjes op tafel. Jouw avond kan gelijk beginnen. Dat is het grote voordeel van werken aan huis. De urban chic stadswoningen bieden je volop mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Als je het goed plant, hoef je de hele dag de deur niet meer uit. Maar dat zou zonde zijn! In zo'n inspirerende, ondernemende omgeving is altijd wel iets te beleven.

GEMENGDE BESTEMMING
In heel Buiksloterham wordt wonen en werken gecombineerd. Ruimte om werken aan huis mogelijk te maken is dan ook een verplichting opgelegd door het bestemmingsplan. De werkruimte moet minimaal 20% van het bruto vloeroppervlak beslaan. In de basis plattegronden van de vijf stadswoningen, waarvan deze stadswoning deel uitmaakt, is die ruimte al meegenomen op de begane grond of op de tweede verdieping.

DUURZAAM
Wonen in een circulaire wijk betekent slimmer omgaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Dat heeft de architect goed begrepen. Bovenop het dak liggen zonnepanelen en binnen wordt gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning. Maar er is meer. De gevels van de woningen zijn aan alle kanten voorzien van gerecycled materiaal of materiaal dat eenvoudig te recyclen is. Naast een kleine CO2 footprint betekent dit dat de materialen onderhoudsarm zijn.

WONEN AAN HET ALBERT MOLHOF
In het hof pal voor de stadswoningen wordt een groen binnenplein aangelegd met wuivende grassoorten, frisse bloeiers, gras en meerdere duurzame bomen. Her en der liggen grote keien verspreid die gebruikt worden om op te spelen of te zitten.

PARKEREN
Een parkeerplaats is beschikbaar in de naastgelegen parkeergarage. De koopsom v.o.n. bedraagt € 35.000 inclusief afgekochte erfpachtcanon (50 jaar).


De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
Daktype
zadeldak
Keurmerken
Woningborg Garantiecertificaat

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
168 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
48 m²
Externe bergruimte
5 m²
Bruto inhoud
450 m³
Perceeloppervlakte
117 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Voorzieningen
balansventilatie, zonnepanelen

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Soort verwarming
stadsverwarming
Warm water
stadsverwarming

Kadastrale gegevens

Gemeente
Amsterdam
Sectie
K
Perceel
10543
Oppervlakte
117 m²
Eigendomssituatie
Erfpacht
Lasten afgekocht tot
2070-04-01

Buitenruimte

Ligging
Beschutte ligging, in woonwijk, vrij uitzicht
Tuintype
achtertuin
Tuin
Aan te leggen, noordwest, 5.70 x 8.50 m
Oppervlakte
48 m²
Bereikbaar via achterom
ja

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
parkeergarage
Bekijk alle kenmerken

Kaart Albert Molhof 77 AMSTERDAM

Deel dit object