Vorige | Volgende

Albert Molhof 1 AMSTERDAM

Huurprijs € 5.000 per maand

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is door ons verhuurd

Omschrijving

Horecaruimte met groot terras aan het water!

Bent u op zoek naar een ruime moderne horeca ruimte met fantastische ligging aan het water? Dan is deze casco ruimte van ca 230 m2 in en vrij in te delen in Dok15 (in Buiksloterham) misschien iets voor u! De huurder kan (i..o. met verhuurder) de ruimte volledig zelf indelen en afwerken.

Dok15
--------
Dok15 is een fraai nieuwbouwproject met huurappartementen en een bedrijfsruimte aan de Leen Jongewaardkade en het Albert Molhof, pal aan het water van het Tolhuiskanaal. Het gebouw past qua uitstraling goed bij het robuuste karakter van Buiksloterham, een gebied met een industrieel verleden. Buiksloterham is een circulair gebied; Rauw en gestileerd. Een unieke combinatie van industrieel erfgoed en moderne architectuur. Daarnaast biedt de Buiksloterham het gevoel van buiten, maar is toch 'up-en-top Amsterdams'.

Buiksloterham maakt deel uit van de Noordelijke IJoever. Dit gebied transformeert geleidelijk aan naar een duurzame omgeving waar wonen en werken naast elkaar plaatsvinden. Ruig en industrieel, maar ook ruimtelijk en waterrijk. De ligging is centraal in de stad, aan de zonnige zijde van het IJ. Op een steenworp afstand liggen vintage winkels, diverse cafés en bekende restaurants als Plekk, de Tolhuistuin en Loetje aan het IJ. Dat geldt ook voor grote culturele trekkers als het Eye Filmmuseum en de A'DAM Toren. De ring A10 is met de auto gemakkelijk bereikbaar. En met het pontje ben je zo in het centrum van Amsterdam.

Ondernemen
----------------
Het gebouw Dok15 zelf ademt licht, lucht, ruimte en comfort. Op de begane grond is deze spiksplinternieuwe horeca bedrijfsruimte (casco) van circa 230 m2 te huur. Met een groot terras op het zuidwesten aan het water! Het gebouw is net opgeleverd. Huurprijs € 5.000 per maand exclusief btw en servicekosten.
Het is mogelijk om tevens parkeerplaatsen te huren in de naastgelegen parkeergarage aan de Distelweg.
In overleg zijn ook andere bestemmingen dan horeca hier mogelijk.

Wil je zelf zien hoe uniek deze locatie is? Bel dan snel voor een bezichtiging via 020 – 6 816 716 of projecten@hallie-vanklooster.nl

Dok15 biedt:
• Een (horeca) bedrijfsruimte van circa 230 m² GO;
• Qua bestemming zijn verschillende functies mogelijk: horeca, kantoorruimtes (kleine units), winkels en bedrijfsruimtes;
• Nieuwbouw casco oplevering, meer info via makelaar;
• Diverse aansluitpunten en voorbereidingen zijn getroffen;
• Drie parkeerplaatsen zijn er gereserveerd á € 125,- excl. BTW per maand.
• In overleg zijn ook andere bestemmingen dan horeca hier mogelijk.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verhuurd
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Horecapand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Kaart Albert Molhof 1 AMSTERDAM

Deel dit object