menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
121m2
Inhoud
447m3
Perceel
108m2
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2003
 

Zwanebloemlaan 274 Amsterdam IJburg

**English below

Ruime, goed onderhouden en lichte eengezinswoning in één van de meest gewilde straten van IJburg: de Zwanebloemlaan. De woning is 121 m2 groot en biedt drie ruime slaapkamers, een dakterras én een zonnige tuin op het zuidwesten. De woning heeft diverse uitbouw- en uitbreidingsmogelijkheden.

Bijzonderheden:
– Ideale familiewoning met zonnige tuin in een gewilde en zeer kindvriendelijke straat;
– Fijne groenstrook voor de deur, waar kinderen kunnen spelen;
– Mogelijkheden tot uitbouwen en/of de tweede verdieping volledig uit te bouwen;
– Goed onderhouden, met gerenoveerde tuin en nieuwe vloeren op 1 en 2 hoog;
– Heerlijk dakterras op het zuidwesten;
– Centrale ligging op IJburg;
– Parkeren middels vergunning, kosten € 22 per maand;
– Gemeentelijke erfpacht afgekocht t/m januari 2052;
– Buitenkant geschilderd in 2017;
– Stadsverwarming in plaats van gas (op heel IJburg), vloerverwarming aanwezig;
– Energielabel A;
– Levering kan snel, in overleg.

Uitbouw en opbouwmogelijkheden:
U kunt ervoor kiezen om de woning uit te bouwen op de begane grond, bijvoorbeeld met een glazen pui of een stenen uitbouw. U kunt ook de tweede verdieping helemaal uitbouwen. Ruim 150m2 is mogelijk. Op de bovenste verdieping mag weer een dakterras.

Indeling:
Entree met hal, separaat toilet en toegang tot de heerlijke woonkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur met een handige kast onder de trap. Aansluitend de woonkamer. Keuken en woonkamer hebben vloerverwarming en een gietvloer. Alle binnendeuren op de benedenverdieping zijn vervangen door houten schuifdeuren; ook zijn keuken en woonkamer van elkaar te scheiden middels schuifdeuren. Via de 2 openslaande deuren in de woonkamer of via de achterom bereikt u de zojuist aangepakte tuin, gelegen op het zuidwesten waar u heerlijk kunt genieten van de zon. In de tuin bevindt zich een handige schuur/berging. Het is mogelijk de begane grond ensuite deuren eruit te halen en ook de gang meer open te maken.

Vaste trap naar de eerste verdieping. Er bevindt zich een slaapkamer zowel aan de voor- als achterzijde. De tussen de slaapkamers in gelegen badkamer is voorzien van een bad/douche, dubbele wastafel en een toilet. Ook is op deze verdieping een ruime wasruimte/berging. Trap en slaapkamers zijn voorzien van een nieuwe vloer.

Op de tweede verdieping is de derde slaapkamer aan de voorzijde met een kleine pantry (met inductiekookplaat en warmwatertappunt) en de toegang tot het ruime dakterras, welke ook is gelegen op het zuidwesten. Deze verdieping is eventueel volledig uit te bouwen.

Ligging & omgeving:
De woning ligt centraal op IJburg aan de populaire Zwanebloemlaan. Binnen twee minuten bereikt u het winkelcentrum met ambachtelijke verswinkels, twee grote supermarkten (Albert Heijn & Vomar), HEMA, Action en diverse andere winkels voor dagelijkse boodschappen. Nog dichterbij vindt u de Deen, de warme bakker, slager, visboer en leuke kleine winkeltjes. Het Diemerpark ligt om de hoek, een heerlijk natuurgebied, waar u kunt hardlopen, fietsen of zwemmen. Het park heeft een eigen strandje, dat snel bereikbaar is vanuit de woning.

In 10 minuten loopt u over de IJburglaan met diverse hippe winkels en restaurants via de haven (waar u nog meer horecagelegenheden vindt) naar stadstrand Blijburg. In de directe nabijheid zijn diverse goed aangeschreven basisscholen en kinderdagverblijven te vinden. In de buurt van de haven staat het IJburg College voor voortgezet onderwijs (VWO, HAVO en VMBO).

IJburg ligt erg strategisch; nabij het centrum van Amsterdam en optimale toegangswegen naar de Ringweg A10, A1/A2/A9. Daarnaast beschikt IJburg over een goede ov-verbinding met Centraal Station (15 minuten) en station Bijlmer Arena (20 minuten) waar u concerten kunt bijwonen in de AFAS Live of de Arena kunt bezoeken. Daarnaast bent u met de fiets via het Diemerpark of de IJburglaan zo in hartje Amsterdam. Voor nachtelijke avonturen is er een nachtbus (lijn 289) van Amsterdam Centraal naar IJburg.

Voor het parkeren van uw auto kunt u een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Amsterdam. Op het moment van schrijven is er géén wachtlijst.

Bekijk nu de video en wilt u de woning live zien? Maak dan een afspraak.

** English version
Spacious, well maintained and bright family home in one of the most desirable streets of IJburg: the Zwanebloemlaan. The house is 121 m2 and offers three spacious bedrooms, a roof terrace and a sunny garden on the southwest. The house has various expansion and expansion possibilities.

Particularities:
– Ideal family home with sunny garden in a popular and very child-friendly street;
– Nice green strip in front of the door, where children can play;
– Possibilities to expand and / or fully extend the second floor;
– Well maintained, with renovated garden and new floors at 1st and 2nd floor;
– Lovely roof terrace on the southwest;
– Central location on IJburg;
– Parking by permit, costs € 22 per month;
– Leasehold paid to January 2052;
– Exterior painted in 2017;
– Energy label A;
– Delivery is fast, in consultation.

Expansion and build-up possibilities:
You can choose to extend the ground floor, for example with a glass front or a stone extension.
You can also extend the second floor completely. A roof terrace can be installed on the top floor.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen