menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
135m2
Inhoud
250m3
Perceel
-
Kamers
6 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
dubbel benedenhuis
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1928
 

Witte de Withstraat 22 AH Amsterdam West

Aan de Witte de Withstraat komt deze benedenwoning met 66 m² woonoppervlakte op de begane grond én 69 m² overige inpandige ruimte in de kelder nu vrij voor verkoop. De balkhoogte in de kelder is 1,89, hierdoor is deze ruimte opgenomen als overig inpandige ruimte. Er is een diepe tuin aanwezig van maar liefst 71 m² welke is gelegen op het oosten. Deze woning is nog geheel naar eigen smaak & wensen te verbouwen!

Deze voormalig sociale huurwoning is per direct beschikbaar en voorheen is alleen de begane grond bewoond geweest. Hier is eenvoudige keuken geplaatst, een moderne badkamer, separaat toilet en twee slaapkamers aan de achterzijde. Vanuit zowel de keuken als de slaapkamers is er toegang tot de tuin.

Via een interne trap is de kelder toegankelijk (overige inpandige ruimte). Deze ruimte is op het moment verdeeld in 3 kamers maar valt nog geheel naar eigen wens opnieuw in te delen en af te werken.

Buurt
De Baarsjes is populair en dat is niet gek. Een centrale locatie tegen Oud-west aan en veel voorzieningen dichtbij maken dit een gewild stukje van de stad. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op één van de beste markten van Amsterdam, de Ten Katemarkt en de Kinkerstraat. Voor speciaalzaken en boetiekjes is de Jan Pieter Heijestraat ook om de hoek gelegen. Met de fiets ben je snel in het centrum, de Jordaan en het Vondelpark. Aan fijne restaurantjes & cafés is er geen gebrek in de buurt, Edel by Dennis ligt bijna letterlijk naast de deur en De Hallen op loopafstand.

Splitsing & VvE
Het complex is op recentelijk gesplitst, oktober 2017, in 16 appartementen met bergingen.
De Vereniging van Eigenaars bestaat uit de woning aan de Witte de Withstraat 20-22. De VvE wordt professioneel beheerd door Ymere VvE beheer en de servicekosten bedragen € 188,18 per maand.

Het appartement is gelegen op grond welke is uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam en de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De erfpachtcanon is afgekocht t/m 15 oktober 2067.

Kenmerken:
– Diepe tuin op oosten van ca. 71 m²
– 66 m² aan woonoppervlakte & 69 m² aan overig inpandige ruimte
– Professioneel beheerde VvE
– Servicekosten € 188,18 per maand
– Erfpachtcanon afgekocht t/m 15 oktober 2067
– Meetrapport conform NEN2580
– Projectnotaris Lubbers & Dijk voor de overdracht
– Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding van 3 jaar & ouderdomsclausule
– Zelfbewoningsplicht of kopen voor kinderen
– Projectnotaris Lubbers & Dijk voor de overdracht

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen