menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
115m2
Inhoud
338m3
Perceel
0m2
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
dubbel benedenhuis
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1935
 

Willem de Zwijgerlaan 261 E Amsterdam West

*** VERKOOP VAN DE ACHTSTE EN TEVENS LAATSTE FASE VAN BLOOM ZAL VANAF 15 MEI AANVANGEN MET MAAR LIEFST 10 WONINGEN!! ***

OPEN HUIS: WOENSDAG 15 MEI 2019 VAN 16.00 TOT 17.30 UUR EN ZATERDAG 18 MEI 2019 VAN 11.00 TOT 13.00 UUR

In de buurt Landlust in Bos & Lommer is een complex gelegen met de naam BLOOM. Het complex is geheel aan gerenoveerd. Nu mogen wij met trots de achtste en tevens laatste fase aan koopwoningen met diverse woningtypes aanbieden waaronder een viertal dubbele benedenwoningen van circa 115 m² met een royale tuin op het westen.

Woning
Deze dubbele benedenwoning (met eigen voordeur) van ca. 115 vierkante meter wordt casco te koop aangeboden. Dit betekent dat je (m.u.v. de aanwezige wanden) alle vrijheid hebt om de indeling en afwerking te bepalen. Bij de start ben je ervan verzekerd dat de basis, het casco, goed is. Je bepaalt zelf waar de keuken komt, waar de woonkamer komt en hoeveel slaapkamers je maakt. Let op: Deze woning dient aan de hand van een checklist afgebouwd te worden. Diverse punten worden door de kopers begeleider gecontroleerd. Mede door de grote tuinen zijn deze woningen uitermate geschikt voor gezinnen.

Het complex
BLOOM is een gebouw uit de jaren ’30 en bestaat in totaal uit 283 appartementen en 9 bedrijfsruimten. Circa 152 woningen komen beschikbaar voor koop. De koopwoningen kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. De ingang van de fietsenstalling is gelegen op de hoek De Rijpgracht / Jan den Haenstraat.

De ligging
BLOOM ligt aan de Jan den Haenstraat, De Rijpgracht en de Willem de Zwijgerlaan in de buurt Landlust in Bos & Lommer. Zowel het Westerpark als het Erasmuspark liggen op loopafstand.
Bos & Lommer heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Het ene na het andere hippe tentje opent hier z’n deuren. Wist je bijvoorbeeld dat Bos & Lommer samen met de Baarsjes op het moment de meeste gewilde wijk van heel Nederland is?
Hier woon je heerlijk rustig en toch midden in het stadse leven. De supermarkt, bakker en slager liggen letterlijk om de hoek. Leuke eet- en koffietentjes, ambachtelijke speciaalzaken en winkeltjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook vind je in de buurt tal van buurtwinkels en toko’s.
Juist die diversiteit maakt de wijk zo aantrekkelijk om te wonen en/of te werken.

Bijzonderheden
– De prijzen betreffen vraagprijzen op basis van kosten koper; geïnteresseerden kunnen aan de hand van een digitaal biedingsformulier uiterlijk 22 mei 2019 om 12.00 uur een finaal voorstel uitbrengen. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogst biedende partij dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit uitsluitend ter beoordeling van verkoper.
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-04-2067.
– Vaste projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg.
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing.
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).
– Er wordt een niet-zelfbewoningsclausule in de koopakte opgenomen, want verkoper heeft hier niet zelf gewoond.

Geïnteresseerd en wil je nog meer informatie?
Ga naar de website www. woneninbloom. nl, hierop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of een woning in BLOOM iets voor jou is.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alhoewel wij uiterste zorgvuldigheid betrachten kan het zijn dat de oppervlakten afwijken van de NEN2580 meetinstructie.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen