menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
142m2
Inhoud
431m3
Perceel
-
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
beneden + bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1934
 

Willem de Zwijgerlaan 243 a Amsterdam

Willem de Zwijgerlaan 243a, 1055 PV Amsterdam

Woning
Deze dubbele benedenwoning (met eigen voordeur) van ca. 142 vierkante meter wordt casco te koop aangeboden. DE WONING WORDT DUS OPGELEVERD INCLUSIEF UITBOUW VAN CA. 24m2!!! Dit betekent dat je verder (m.u.v. de aanwezige wanden) alle vrijheid hebt om de indeling en afwerking te bepalen. Let op: Deze woning dient aan de hand van een checklist afgebouwd te worden. Diverse punten worden door de kopers begeleider gecontroleerd.

De woning is gelegen in het complex BLOOM. BLOOM is een gebouw uit de jaren ’30 en bestaat in totaal uit 283 appartementen en 9 bedrijfsruimten.

De ligging
Het complex is gelegen aan de Jan den Haenstraat, De Rijpgracht en de Willem de Zwijgerlaan in de buurt Landlust in Bos & Lommer. Zowel het Westerpark als het Erasmuspark liggen op loopafstand.
Bos & Lommer heeft de afgelopen jaren een enorme boost gekregen. Het ene na het andere hippe tentje opent hier z’n deuren. Wist je bijvoorbeeld dat Bos & Lommer samen met de Baarsjes op het moment de meeste gewilde wijk van heel Nederland is?
Hier woon je heerlijk rustig en toch midden in het stadse leven. De supermarkt, bakker en slager liggen letterlijk om de hoek. Leuke eet- en koffietentjes, ambachtelijke speciaalzaken en winkeltjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook vind je in de buurt tal van buurtwinkels en toko’s.
Juist die diversiteit maakt de wijk zo aantrekkelijk om te wonen en/of te werken.

Bijzonderheden:

– Woning wordt opgeleverd met aanbouw van ca. 24m2 (zie media);
– Zelf in te richten!
– Erfpacht afgekocht tot 31-04-2067;
– Dubbele benedenwoning met tuin;
– Antispeculatiebeding van toepassing;
– Afbouwverplichting middels checklist en bouwbesluit;
– Kopersbegeleiding;
– Notariskeuze verkoper (ringmodel).

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen