menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Objectsoort
bedrijfsruimte
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1997
 

Westhavenweg 62 A Amsterdam Westpoort

Zelfstandige bedrijfsunit van circa 243 m² v.v.o. (NEN 2580 meetrapport aanwezig) verdeeld in bedrijfsruimte van circa 178 m² + kantoorruimte van circa 65 m² op de eerste etage inclusief drie parkeerplaatsen op het maaiveld.

Vraagprijs € 220.000,– k.k.
Bovengenoemde koopsom dient vermeerderd te worden met de dan geldende BTW.

Indeling
De bedrijfsruimte op de begane grond is toegankelijk middels een grote overhead-deur en kent een vrije hoogte van circa 7.21m. Daarnaast treft men een bezoekersentree vanaf de begane grond, met hal, separaat toilet en stalen wenteltrap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich een kantoorruimte met toilet en kitchenette. Voor het pand zijn drie parkeerplaatsen gelegen die bij het object horen.

Locatie en bereikbaarheid
Object ligt op bedrijventerrein "Atlantis" in het havengebied Westpoort in het hart van het Westelijk havengebied. Het bedrijventerrein kent een breed scala aan bedrijven en kent een goede ontsluiting via de snelweg A10/E22, de Coentunnel en de snelweg A8.

Eigendomssituatie
Het betreft hier een tijdelijke recht van erfpacht van de Haven Amsterdam, eindigend op 31 januari 2048 welke tevens is afgekocht tot het einde van deze periode. Algemene voorwaarden voor tijdelijke erfpacht havengebied 1992 zijn van toepassing.

Bestemming
De publiek-/privaatrechtelijke bestemming is Bedrijf-2 conform het vigerende bestemmingsplan Westhaven.

Bijzonderheden
– Kosten koper en exclusief btw.
– Projectnotaris van toepassing Schut van Os.
– Aanvaarding in overleg, kan spoedig.
– Bouwjaar 1997.
– Ouderdomsclausule van toepassing.
– Object wordt verkocht door de curator. Concept koopakte komt op aanvraag beschikbaar en wijkt op punten af van ringmodel.
– Zijdens verkoper geldt een opschortende voorwaarde met betrekking tot het verkrijgen van machtiging van de rechter-commissaris.
– De VvE ‘slaapt’ nog. Op verzoek van een van de appartementsrechthebbenden is een boekhouder als beheer aan het werk om voor de VvE relevante dingen op de rails te krijgen, zoals een collectieve verzekering, meer jaren onderhoudsplan, begroting en periodieke bijdragen van de leden.
– Een (potentiële) koper dient vooraf alle onderzoeken tot zijn of haar genoegen uit te voeren. Verkoper geeft geen garanties. Koper accepteert het verkochte in de staat waarin het zich bevindt ten tijde van de verkoop.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen