menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
84m2
Inhoud
254m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
maisonnette
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1991
 

Waterkersweg 270 Amsterdam GWL terrein

Heerlijk wonen op het autovrije GWL-terrein met balkon op het zuiden en uitzicht op het Watervalplein!
Deze 3-kamer maisonnette van 84 vierkante meter heeft een speelse indeling met woonkeuken op de derde verdieping en woonkamer, zonnig balkon en twee slaapkamers op de tweede verdieping.

Indeling
Je komt middels lift of trap binnen op de derde verdieping. Daar tref je de de prettige woonkeuken met uitzicht op de loopbrug. In de woonkeuken vind je allerlei inbouwapparatuur, zoals de koelkast, vaatwasser en het gasfornuis.
Met de interne trap bereik je de tweede verdieping; de woonverdieping.
De hal is hier erg ruim en op dit moment in gebruik als ‘leeskamer" De woonkamer grenst aan het zonnige balkon (op het zuiden gelegen).
Vanuit de woonkamer en het balkon kijk je uit op het groene Watervalplein.
De twee slaapkamers en de badkamer met (tweepersoons of ruim) ligbad en wastafel liggen ook op deze verdieping, evenals het toilet.

In de kelder onder het complex bevindt zich nog een berging van ca. 6 vierkante meter.

Waterwijk en omgeving
De waterwijk ( voormalig GWL-terrein) is een bijzonder stukje Amsterdam. Het terrein is opgezet als eco-wijk en kenmerkt zich door veel groen. Het is autovrij, waardoor het hier heerlijk rustig wonen is. Café Restaurant Amsterdam vormt het bruisende middelpunt van het terrein.
Het culturele centrum Westergasfabriek met bijbehorende Westerpark ligt op loopafstand . Er zijn meerdere trendy restaurants, bars, een bioscoop, galerieën, clubs en sportfaciliteiten.
In het Westerpark worden vaak muzikale en andere culturele evenementen/festivals georganiseerd met als kloppende hart de Westergasfabriek.
Het park zelf is ideaal voor een mooie wandeling, hardlopen en biedt veel gezelligheid. De ligging is zeer gunstig; Nabij uitvalswegen (ring A10); openbaar vervoer (bus en tram) is goed geregeld. Het Centraal Station en Station Sloterdijk zijn ook bereikbaar op 10 minuten fietsen. Het Haarlemmerplein en de Jordaan zijn op loopafstand.

Openbaar vervoer
Bus 21 en nachtbus 353 stoppen voor de deur, de eindhalte van tram 10 (wordt tram 5!) is om de hoek.
Zowel het Centraal Station en Station Sloterdijk liggen op minder dan een kwartier fietsen.

Erfpacht
De woning is gelegen op grond die in erfpacht is uitgegeven door de Gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht tot 1 december 2045

VvE
De ‘Vereniging van Eigenaren GWL Terrein Blok 13’ bestaat in totaal uit 17 leden (16 koopappartementen met daarbij behorende bergingen en een bedrijfsruimte). De VvE wordt beheerd door VvE Beheer Amsterdam en de servicekosten bedragen per maand ca. € 130-. De VvE is tevens lid van de Koepelvereniging van het GWL-terrein, die zorgt voor het onderhoud/behoud en bevordering van het milieuvriendelijke karakter van het terrein.

Kenmerken:
– goed op de zon gelegen maisonnette van ca. 84 vierkante meter
– 3 kamers (woonkamer, twee slaapkamers) gelegen op de tweede verdieping
– woonkeuken gelegen op de derde verdieping
– Bouwjaar complex 1998
– Vrij & groen uitzicht
– balkon op het zuiden van ca. 8 m2
– Stadsverwarming
– Servicekosten VvE ca. € 130,- per maand

download brochure

bekijk de virtuele tour

bel ons 020-6 816 716
 Instellen