menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Onder bod
Vraagprijs 
 € 325.000 k.k.
Status
Onder bod
Woonoppervlak
89m2
Inhoud
318m3
Perceel
0m2
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1966
 

Vrijzicht 161 Amsterdam Nieuw-West

Direct aan de Sloterplas gelegen modern sfeervol appartement van ca. 89m2 op de 9e verdieping met een prachtig uitzicht over het water en de fontein van de Sloterplas. Het complex heeft een unieke ligging in een rustgevende omgeving met veel groen. De woning biedt niet alleen veel privacy, maar ook maar liefst 2 balkons met middag- én avondzon.

De woning is gelegen in het luxe appartementencomplex Torenwijck II, met twee liften en beschikt over een heerlijk grote woonkamer, met vrij uitzicht. Verder beschikt de woning over maar liefst drie slaapkamers. Er is ook een berging op de begane grond. Het is hier gratis parkeren op het parkeerterrein naast het complex.

Omgeving:
Het complex is gelegen midden in het groen aan de Sloterplas waar u heerlijk kunt wandelen, picknicken, vissen, zwemmen of hardlopen. De omgeving is zeer rustgevend, maar wel met alle gemakken van de stad. Tramlijn 17, winkelcentrum Osdorp en theater Meervaart voor culturele ontspanning zijn ca. 5 minuten lopen vanaf de woning of slechts 2 minuten fietsen. Buslijnen 61 en 69 (Schiphol Plaza) zijn op loopafstand, u bent binnen 25 minuten op Schiphol. Met de auto bent u zo op de ring A10 West, de A4 of de A9 naar Den Haag / Utrecht en Haarlem.

Werkelijk alles wat u kunt wensen is op enkele honderden meters afstand in het winkelcentrum; diverse supermarkten, de bibliotheek, een Hema, Action, heerlijke koffie én een fitness.

Indeling:
Op de begane grond komt u binnen via de luxe gemeenschappelijke parterre met brievenbussen en een video-belinstallatie. Via de glazen elektrische toegangsdeuren komt u in de centrale entree met twee liften.

9e verdieping: binnenkomst in de hal met separate berging en toilet. Slaapkamers met weids uitzicht over de zijramen van de Sloterplas en een fijne woonkamer. De woning heeft maar liefst twee balkons, één op het zuiden en één op het westen, dus heerlijk avondeten met een zonnetje!

De ruime slaapkamers bevinden zich aan de west-kant. De woonkamer bevindt zich aan de zuid-kant. Het is mogelijk om deze indeling compleet om te gooien naar een riante living met uitzicht op de plas. Op de begane grond bevindt zich de berging voor spullen en uw fiets of scooter.

Bijzonderheden:
– Direct gelegen aan de Sloterplas met prachtig zicht op het water;
– Enorm veel rust in én rondom het gebouw;
– Alle buitenkozijnen van het gebouw zijn in 2013 vervangen;
– Twee liften in het gebouw;
– Eigen berging op de begane grond;
– Huismeester is fulltime aanwezig;
– Gratis parkeren voor de deur op de grote verlichte parkeerplaats;
– Erfpachtcanon slechts € 113,- p/j, herziening in 2038;
– Gezonde en actieve VvE, servicekosten circa € 160,- p/m;
– Verwarming middels blokverwarming, circa € 90,- p/m voorschot stookkosten;
– niet- zelf bewoningsclausule door de erfgenamen;
– asbest en ouderdomsclausule;
– verkoop- en levering via notariskantoor Spier en Hazenberg.
– Oplevering in overleg.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen