menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
44m2
Inhoud
144m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1900
 

Van Reigersbergenstraat 73 III Amsterdam West

Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen we tot nader bericht 1 op 1. U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij deze woning.

In een prachtig monumentaal pand komt dit geweldig lichte 2-kamer appartement van ca.44 m2 vrij voor verkoop!

Het leuke aan dit appartement is dat je vrij uitzicht hebt de straat in, richting het water van de Kostverlorenkade. De woning is smaakvol afgewerkt, zo beschikt de woning over een keuken aan de tuinzijde van het pand. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft direct toegang tot deze keuken. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. De ruime slaapkamer aan de voorzijde heeft genoeg ruimte voor een riante kledingkast. Het fijne aan deze woning is dat hij volledig af is en direct te betrekken. Op de zolderverdieping is nog een berging van 7 m².

Omgeving
Bij het Hugo de Grootplein kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en ook voor een hapje & een drankje kun je in je eigen buurtje blijven; Razmataz, Binnenvisser, Flora, Coffee & Juices, Hendrix, Brandstof, etc. Met de fiets ben je binnen een paar minuten in de Jordaan, centrum of Oud-West en via de S105 ben je met de auto snel op de Ring A10 en tram 3 en bussen 18, 80 en 752 gaan om de hoek.

Erfpacht
Het appartement is gelegen op grond welke is uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon is afgekocht t/m 31 december 2045.

VvE
De VvE bestaat uit Van Houweningenstraat 40 t/m 86 (even), Hugo de Grootkade 76 t/m 86 (even), Derde Hugo de Grootstraat 27 t/m 33 (oneven) en de Van Reigersbergenstraat 39 t/m 61 (oneven), 67 t/m 87 (oneven) en 91 te Amsterdam. Het beheer van de VvE wordt professioneel uitgevoerd door Ymere VvE beheer en de maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 129,-.

Bijzonderheden:
– UITZICHT!
– Beschermd gemeentelijk monument;
– Ouderdomsclausule;
– Meetrapport conform NEN2580 aanwezig;
– Servicekosten VvE bedrage € 129 per maand;
– Zolderberging van ca. 7 m²;
– Notariskeuze koper, conform ringmodel;
– Oplevering in overleg.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen