menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 270.000 k.k.
Woonoppervlak
40m2
Inhoud
149m3
Perceel
-
Kamers
1 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
benedenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1923
 

Van Bossestraat 82 hs Amsterdam West

** English below**

In een prachtig stukje van Amsterdam, Westerpark, ligt deze starterswoning aan de Van Bossestraat. De woning is ca. 40 m² en heeft een tuin op het westen.

Omgeving
De woning ligt in de Staatsliedenbuurt, om de hoek van de speeltuin en de parkeergarage Van Beuningenplein en vlakbij Café Amsterdam en het Westerpark. Hier vind je diverse cafés, restaurants, winkels, bioscoop het Ketelhuis, verschillende scholen en een kinderboerderij. De Jordaan en de Noordermarkt zijn op loopafstand. Het appartement is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto (via de Haarlemmerweg ben je binnen enkele minuten op de ringweg A-10). Met de fiets ben je binnen 10 minuten zowel op het Centraal Station als station Sloterdijk.

Indeling
Via de gemeenschappelijke entree kom je in de ruime woon/slaapkamer met open keuken. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De tuin is te betreden door middel van openslaande deuren vanuit de woonkamer. De tuin van ca. 12 m² is gelegen op het westen. De nette badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluitingen voor de wasmachine ligt tegenover de voordeur. Er bevindt zich ook nog een ruime trapkast waar ook de meterkast zit. De wanden in de woning zijn behangklaar gemaakt en de plafonds gewit. In de woning ligt een vinylvloer die achterblijft.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht tot 15-10-2061. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden voor eeuwigdurende erfpacht.

Kenmerken
– Begane grond
– Tuin aanwezig (ca. 12 m²)
– Erfpacht afgekocht tot 15 oktober 2061
– Direct te betreden
– Professionele en actieve VvE
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
– Niet-zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing
– Projectnotaris: Notariskantoor Spier & Hazenberg

** English translation **

This starter home is located in Van Bossestraat in a beautiful part of Amsterdam, Westerpark. The property is approx. 40 m² and has a west-facing garden.

Surroundings
The property is located in the Staatsliedenbuurt, around the corner from the playground and the Van Beuningenplein parking garage and close to Café Amsterdam and Westerpark. Here you will find various cafés, restaurants, shops, the Ketelhuis cinema, various schools and a children’s farm. The Jordaan and Noordermarkt are within walking distance. The apartment is easily accessible by both public transport and car (via the Haarlemmerweg you are on the A-10 ring road within a few minutes). You can reach both Central Station and Sloterdijk Station within 10 minutes by bike.

Layout
Through the common entrance you enter the spacious living room / bedroom with open kitchen. The kitchen is located at the front of the house. The garden can be accessed through doors from the living room. The garden of approx. 12 m² is located on the west. The neat bathroom with shower, toilet, sink and connections for the washing machine is opposite the front door. There is also a spacious stair cupboard where the meter cupboard is located. The walls in the house are made ready for wallpaper and the ceilings whitewashed. A vinyl floor is left in the home.

Ground situation
The property is located on municipal leasehold land. The lease rent has been bought off until 15-10-2061. Ask the broker about the possibilities for perpetual leasehold.

Characteristics
– Ground floor
– Garden present (approx. 12 m²)
– Leasehold bought off until October 15, 2061
– Enter immediately
– Professional and active VvE
– Property is only for sale with the purpose: self-habitation (or parents for children)
– Self-employment clause and old age clause apply
– 2-year anti-speculation clause applicable
– Project notary: Notary office Spier & Hazenberg

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen