menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 329.000 k.k.
Woonoppervlak
57m2
Inhoud
225m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
benedenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944
 

Tweede Keucheniusstraat 19 H Amsterdam West

Dichtbij het Westerpark en het Westergasterrein vind je dit ontzettend leuk en rustig gelegen begane grond appartement MET tuin op het zuiden.
Het is een hoekappartement van ca. 57 m2 met 2 slaapkamers en eigen tuin van ca. 22 m2.

Indeling

Via de eigen entree / voordeur kom je in een hal met meerdere inbouwkasten onder meer in gebruik als garderobekast, wasmachine/droger opstelplaats en de meterkast. Naast de kasten bevindt zich het toilet en een trapkast.
Aan de voorzijde en aan de tuinzijde vind je de slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met wastafelmeubel en een handdoekradiator.
Vanuit de woonkamer (met open keuken – nieuw, nog nooit gebruikt!) loop je zo de tuin in. De tuin is ca. 22 m2 en goed op de zon gelegen.
Er ligt een nieuwe laminaatvloer (tevens nieuwe plinten) door het hele appartement, alle wanden en plafonds zijn onlangs geschilderd. Er hoeft niet geklust te worden, je kunt het appartement op korte termijn betrekken!

Omgeving:

De Staatsliedenbuurt is een levendige en bruisende buurt vlakbij het centrum van de stad Het appartement is gelegen in een rustige autoluwe straat op een super leuke locatie nabij het Westerpark en het Westergasterrein met diverse horeca-, film- en expositiegelegenheden. Hier vind je Brouwerij Troost, bioscoop het Ketelhuis, de Bakkerswinkel, Mossel & Gin, het Conscious Hotel, bar Kantoor. De hele buurt is eigenlijk een culinair walhalla, want ook Bella Storia, café restaurant Amsterdam, Bootoe liggen op loop (fiets)afstand. Ook supermarkten, een bakker, een slager, een groenteboer, een toko zijn allemaal in de buurt te vinden. Het Westerpark leent zich verder ook uitstekend voor sporten, hardlopen, maar ook om te picknicken en te genieten van bijvoorbeeld The Sunday market (1 x per maand op zondag).

Bereikbaarheid:

Het appartement is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Er is een rechtstreekse bus naar het centraal station en een tram naar (o.m.) het Leidseplein
Met de fiets sta je in minder dan tien minuten op het Centraal Station of de Dam. Het appartement is ook gunstig gelegen ten opzichte van de ringweg A-10 en Station Sloterdijk. De auto kan geparkeerd worden op straat en er is een geringe wachttijd voor een vergunning.

Vereniging van Eigenaars (V.v.E.)

Dit betreft een kleinschalig V.v.E. bestaande uit .5 actieve leden. De VvE is financieel gezond en de maandelijkse servicekosten bedragen momenteel ca. € 109,34 . Dit omvat onder meer de opstalverzekering en de reservering voor het onderhoud.

Erfpacht

Het complex staat op grond uitgegeven in particuliere erfpacht (Stichting Grondeigendom Amsterdam) De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt op dit moment 1814 euro. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 1982 zijn van toepassing, gebaseerd op de erfpachtbepalingen van de stad Amsterdam van 18 augustus 1966.

Bijzonderheden:

– woonoppervlakte van 56,6 m² (NEN2580 ingemeten)
– heerlijke tuin van ca. 22 m2 op het zuiden
– fijne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en een handdoekradiator
– het appartement is in 2011 geheel gerenoveerd
– de open keuken is nieuw – nog nooit gebruikt – met inbouwapparatuur
– populaire locatie in een zeer levendige Staatsliedenbuurt in Amsterdam West
– rustige autoluwe straat met enkel bestemmingsverkeer
– de kozijnen zijn van hardhout en voorzien van dubbele beglazing.
– verwarming via CV – installatie
– actieve V.v.E. bestaande uit 5 leden, de maandelijkse servicekosten zijn € 109,34
– oplevering in overleg, dit kan snel indien gewenst

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen