menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
64m2
Inhoud
176m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1917
 

Tugelaweg 22 D Amsterdam Oost

** VERKOOP VAN DE EERSTE FASE VAN TUGELA MET MAAR LIEFST 30 WONINGEN!! **

OPEN HUIS: ZATERDAG 14 JULI 2018 VAN 11.00 tot 13.00 UUR EN WOENSDAG 18 JULI 2018 VAN 17.00 TOT 19.00 UUR

Op een prachtige locatie aan de Tugelaweg in de populaire Transvaalbuurt in Oost is het project Tugela gelegen. Tugela is een van een aantal karakteristieke panden uit 1917. Op het moment is er een grootse renovatie aan de gang. Niet alleen de gevel wordt helemaal prachtig hersteld. De woningen worden helemaal naar de eisen van deze tijd gebracht. Bewoners kunnen gebruik maken van de binnentuin (een tiny forest). Aan de voorzijde kijk je ook heel vrij op stads groen.

Het stijlvolle gebouw uit 1917 bestaat uit circa 170 woningen waarvan in totaal 88 woningen in verkoop komen. Daarvan mogen wij nu met trots de eerste fase bestaande uit 30 koopwoningen (diverse woningtypes) aanbieden. De indeling van de appartementen is opvallend praktisch en ruimtelijk. Bijna alle appartementen beschikken over een heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin of een goed balkon. Het gebouw heeft een fijne binnentuin. Alle bewoners krijgen een externe berging.

Appartement
Deze 3- en 4-kamerwoningen met balkon zijn gelegen op de 1e/2e en 3e verdieping en zijn casco gerenoveerd. De basis is op orde is gebracht en de rest is voor jou. De woningen zijn geïsoleerd, de elektra-, water en gas installaties zijn volledig vernieuwd, cv is aangebracht, de voorbereidingen voor een keuken, toilet en badkamer zijn getroffen. Zelf moet je nog tegelwerk en sanitair aanbrengen in badkamer en toilet, keuken installeren, wanden afwerken en zwevende dekvloer met afwerkvloer aanbrengen. Grote voordeel hiervan is dat je nog helemaal een eigen twist aan de woning kunt geven. Jouw eigen huis wordt dan écht jouw thuis. Deze appartementen hebben energielabel A.

De ligging
Tugela ligt aan de gelijknamige Tugelaweg, om de hoek van winkelcentrum Oostpoort. Slechts 10 minuten fietsen van hartje Centrum en een paar minuten rijden naar de Ring A-10. In de directe omgeving van de woning zijn diverse trendy horecagelegenheden te vinden voor een kop koffie of een hapje/drankje. Een kleine greep uit het aanbod: Brouwerij Poesiat & Kater, Michel-Inn en Spaghetteria. Voor recreatie is het vernieuwde Oosterpark of het fraaie landschapspark Frankendael dichtbij. Kortom een fantastische plek om te wonen!

Ook de bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (div. metro, tram- en busverbindingen) ben je in korte tijd de stad in en uit en met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele autominuten bereikbaar.

Bijzonderheden:
– De prijzen betreffen vraagprijzen op basis van kosten koper; geïnteresseerden kunnen aan de hand van een biedingsformulier uiterlijk 23 juli 2018 om 17.00 uur een finaal voorstel uitbrengen. De verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen niet te gunnen of aan een ander dan de hoogst biedende partij dan wel de inschrijving steeds en zonder opgaaf van redenen af te gelasten, dit uitsluitend ter beoordeling van verkoper.
VvE is in oprichting, indicatie servicekosten volgt.
– De woningen zijn reeds opgeleverd door de aannemer en worden in huidige staat verkocht waarbij de afwerking kan verschillen per woning.
– Eigen berging
– Energielabel A voor de appartementen op de etage, en energielabel B voor de benedenwoningen
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht voor 50 jaar
– Vaste projectnotaris: Lubbers en Dijk notarissen te Amsterdam
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders).
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing
– De aangeven woonoppervlakten zijn op basis van de plattegronden aangeleverd door de architect en zijn in GBO’s.

De getoonde afbeeldingen zijn impressies, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

LET OP! Indien u wilt bieden op de woning kan dit (uitsluitend na bezichtiging) middels een eenmalig eindvoorstel tot 23 juli 2018 om 17:00 uur. Voorbehoud gunning verkoper.

Geïnteresseerd en wil je nog meer informatie?
Ga naar de website www.tugela.nl, hierop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of een woning in Tugela iets voor jou is.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen