menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Richtprijs 
 € 404.200 v.o.n.
Woonoppervlak
86m2
Inhoud
258m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

Tip Maruggstraat ong Amsterdam

Mooijburg, een nieuw project op centrumeiland IJburg, biedt verschillende mogelijkheden, van een kleine studio tot aan een groot, XL, appartement. Het type L is een appartement van ongeveer 86 m2. Binnen de muren van dit appartement ben je vrij om in te delen. Maar je kunt er een fraai driekamerappartement van maken, met een meer dan ruime woonkamer met open keuken. De buitenruimte is riant en grenst aan zowel woon- als slaapkamer. Tussen de beide slaapkamers is de badkamer, het separate toilet en nog een wasruimte gelegen.

Zelf bepalen
Dit type kun je zo overnemen, maar je kunt er ook voor kiezen je woning te laten bouwen zoals jij dat wilt. Maar dan zonder de lasten die bij zelfbouw komen kijken. Dus zonder zelf de voorfinanciering te hoeven betalen en door het proces aan de professionals over te laten. Als je dat aanspreekt is MedeOpdrachtgeverschap wellicht iets voor jou.
Op Centrumeiland IJburg worden 3 kavels in MedeOpdrachtgeverschap duurzaam ontwikkeld. Je werkt samen met de ontwikkelcombinatie Natrufied-DGV Group een samenwerkingsverband van een duurzaam architect en duurzaam ontwikkelaar die hun sporen qua duurzame woningbouw zowel in Nederland als ook daarbuiten verdiend hebben. Dit betekent dat het een energie leverend, rainproof, klimaat adaptief, natuur inclusief gebouw wordt waarin een gezond binnenklimaat heel belangrijk is. Natrufied en DGV Group werken graag met jou als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is.

Ook de locatie van dit appartement type L kun je in grote mate zelf kiezen, want dit type komt voor in Mooijburg 1 (blok 7.06), Mooijburg 2 (blok 10.10) en Mooijburg 3 (blok 12.06).

Extra keuzes
Afhankelijk van de wensen van de MO-ers kunnen er verschillende gemeenschappelijke ruimtes komen als: wasserette, gezamenlijk dakterras, fitness ruimte, ontmoetingsruimte, gezamenlijke logeerkamer, klusruimte en garage eventueel met autodelen Maar ook kan men besluiten om geen gemeenschappelijke ruimten toe te voegen.
Natrufied en DGV Group werken graag met jou als toekomstig eigenaar en bewoner samen om dat te maken waar echt behoefte aan is.

Buitenruimte
Naast een eigen balkon is het mogelijk een gemeenschappelijk dakterras te realiseren en is er een deel gemeenschappelijke binnentuin

Richtprijs
Het is mede aan jezelf om het appartement vorm te geven. Dat maakt ook dat er nu nog geen vastomlijnde prijzen te geven zijn. We kunnen wel een richting geven en dat is ongeveer een vierkante meterprijs v.o.n ter hoogte van circa € 4700. De richtprijs voor het appartement type L is vanaf € 404.200 exclusief afkoop erfpacht.
Richtprijzen zijn inclusief btw over de grondwaarde en exclusief een parkeerplaats.

Parkeren
Het parkeren dient inpandig gerealiseerd te worden, maar een parkeerplaats is niet verplicht. Deze kan bijgekocht worden. De richtprijs voor een parkeerplaats komt uit op circa €30.000 v.o.n. exclusief afkoop erfpacht.

Erfpacht en zelfbewoning
Mooijburg wordt gebouwd op erfpachtgrond, eeuwigdurend erfpacht. Er is keuze in het betalen van een jaarlijkse canon of om te kiezen voor een afkoopsom van de erfpachtcanon. De gemeente heeft een zelfbewoningsplicht van 5 jaar ingesteld. Verhuur, huur of onderhuur is niet mogelijk.

Belangstelling? Bel ons gerust voor meer informatie.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen