menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
153m2
Inhoud
403m3
Perceel
-
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
maisonnette
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2002
 

Timorplein 2 G Amsterdam Oost

**English summary below

Het beste van twee werelden! Een fantastische maisonnette woning van 154 m² in het prijswinnende nieuwbouwcomplex ‘de Ontdekking’ uit 2002 midden in de hippe en geliefde Indische buurt in Amsterdam Oost. De woning kent een prachtige hoekligging waarbij vanuit de woonkamer zelfs de molen ‘Gooyer’ bij Brouwerij het IJ te zien is.

LOCATIE
Deze woning bevindt zich aan het Timorplein in de populaire Indische buurt. In de aflopen jaren heeft de buurt zich zichtbaar ontwikkeld tot fantastische plek om te wonen met enorm veel voorzieningen in de direct omgeving en prachtige gerenoveerde panden. Bijna wekelijks openen er nieuwe hippe restaurants en boetiekjes, de Javastraat is inmiddels een trekpleister te noemen. Een kleine greep uit het aanbood; Walter’s – The Walter Woodbury Bar, Studio K (bioscooptheater en café), wijnbar Gallizia, de Wilde Zwijnen én natuurlijk de buren van het Pompstation. De ligging ten opzichte van openbaar vervoer is gunstig met treinstation Muiderpoort op loopafstand en met de auto is de ring A-10 snel te bereiken.

Kortom een fantastische plek om te wonen in hartje Oost!

INDELING (zie ook interactieve plattegronden)

Derde verdieping
Stijlvolle afgesloten entree met trappenhuis en lift op de begane grond. De voordeur op de derde etage is aan het einde van de galerij te vinden. Bij binnenkomst stapt men in de een ruime hal met apart toilet, meterkast en de vaste trap naar de tweede verdieping waar de slaapkamers zich bevinden. Vanuit de hal is het fantastische lichte woongedeelte met open keuken en kookeiland te bereiken. De raampartijen van vloer tot plafond én de hoekligging maken dit tot een erg fijne ruimte. De keuken is daarnaast van alle gemakken voorzien én door het gehele woongedeelte ligt een prachtige lamel parketvloer.

Tweede verdieping
Via de vast trap bereikt men de zeer royale hal op de tweede verdieping. Hier zijn in de huidige indeling 3 ruime slaapkamers gerealiseerd, maar met een relatief eenvoudige aanpassing kan men hier een vierde slaapkamer creëren (zie ook optionele plattegrond). Op de ruime overloop kan makkelijk nog een werkplek worden gerealiseerd. De nette badkamer is centraal gelegen en voorzien van een groot ligbad, aparte inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Daarnaast nog een praktische berging met aansluitingen voor wasmachine, droger en de CV. Via de slaapkamer aan de achterzijde is nog een overdekt balkon bereikbaar.

Berging en parkeergarage
In de onderbouw van het complex is een praktische ruime berging aanwezig. De parkeerplaats in de afgesloten garage is optioneel te koop tegen een meerprijs van € 39.000,–k.k.

VVE EN GRONDSITUATIE
Het complex ‘de Ontdekking’ is gebouwd in 2002 naar het hoogwaardige ontwerp van Dok architecten en maakt onderdeel uit van de ‘Borneodriehoek’. Het pand kenmerkt zich door een moderne en robuuste uitstraling met grote raampartijen van vloer tot plafond, en stalen details. De VvE is gezond en de administratie wordt gevoerd door VvE beheer Amsterdam. Service kosten bedragen € 193,02 voor de woning en € 19,76 voor de parkeerplaats. De gemeentelijke erfpacht is nog langdurig afgekocht tot 1 juni 2051.

Kenmerken:
– Grote lichte woonkamer van ruim 50 m² met hoekligging én uitzicht op de molen ‘de Gooyer’!
– Drie slaapkamers in huidige indeling, maar mogelijkheid tot vierde slaapkamer;
– Woonoppervlakte van 154 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig)
– Complex ‘De Ontdekking’ gerealiseerd in 2002 en nieuwbouwprijswinnaar ‘Zuiderkerkprijs’ in 2005.
– Goed geïsoleerd (energielabel A);
– Midden in de geliefde Indische buurt, met de reuring van de Javastraat om de hoek!;
– Parkeerplaats in afgesloten garage optioneel te koop;
– Lift aanwezig;

Laat je verassen door dit ruime appartement op een fantastische locatie!

**English summary

The best of both worlds! A fantastic maisonette apartment of 154 m² in the award-winning new-build complex ‘de Ontdekking’ from 2002 in the trendy and popular Indian neighbourhood in Amsterdam East. The house has a beautiful corner location, and from the living room even the windmill ‘Gooyer’ at Brouwerij het IJ can be seen.

LAYOUT
See interactive maps.

VVE AND GRONDSITUATION
The complex ‘de Ontdekking’ was built in 2002 to the high-quality design of Dok architects and is part of the ‘Borneodriehoek’. The building is characterized by a modern and robust appearance with large windows from floor to ceiling, and steel details. The VvE is healthy and the administration is conducted by VvE Beheer Amsterdam. Service costs amount to € 193,02 per month for. The municipal lease has been paid in advance for a long time until 1 June 2051.

Storage and parking garage
In the basement of the complex there is a practical large storage room. The parking space in the closed garage is optional for sale at an additional cost of € 39.000,–k.k. (service costs; € 19,76 per month).

Characteristics:
– Large bright living room of over 50 m² with corner location and view of the mill ‘de Gooyer’!
– Three bedrooms in current layout, but possibility of fourth bedroom (see optional lay out);
– Living area of 154 m² (NEN 2580 measurement report available)
– Complex ‘de Ontdekking’ was realized in 2002 and won the new-build award winner ‘Zuiderkerkprijs’ in 2005.
– Well insulated (energy label A);
– In the middle of the popular Amsterdam East, with the buzz of Javastraat just around the corner!;
– Parking in closed garage optional for sale;
– Elevator present;

Be surprised by this spacious apartment in a fantastic location!

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen