menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 375.000 k.k.
Woonoppervlak
85m2
Inhoud
289m3
Perceel
0m2
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2008
 

Theo Frenkelhof 110 Amsterdam

Licht en ruim 3-kamerappartement van circa 85 m2, gelegen op de derde (bovenste) verdieping van een stijlvol complex nabij de gezellige haven van IJburg. De woning is uiterst licht te noemen door lichtinval aan beide zijden van het gebouw..

—-
Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen we tot nader bericht zoveel enkel 1 op 1. Je kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.

OMGEVING
De woning bevindt zich midden in het levendige hart van IJburg, tussen het winkelcentrum en de jachthaven in. Er heerst een stedelijk gevoel, maar dan wél met een park en het IJ om de hoek.
IJburg biedt voor ieder wat wils; strandgangers kunnen op de zomerse dagen heerlijke vertoeven bij het nieuwe stadsstrand of buiten sporten in het Diemerpark. Terrasgangers kunnen terecht bij één van de vele restaurants aan de haven, langs de IJburglaan of op het Steigereiland. Ook zijn er uitstekende uitvalswegen naar de A1, A2, A9 en A10 en met de tram bent u binnen 15 minuten op Amsterdam CS. Tot slot is er op loopafstand een winkelcentrum met onder anderen twee supermarkten en een gezellige markt op zaterdag. Daarnaast is op IJburg veel interessante ontwikkeling gaande, zo ook in het naastgelegen project de Jonas.

Kortom een heerlijke plek om te wonen!

INDELING
Verzorgde algemene entree, trappenhuis en lift naar de derde verdieping, entree van het appartement vanaf de galerij. Hier is ook het privé balkon op het noordwesten gelegen, een heerlijke plek om van de middag- en avondzon te genieten. Vanuit de hal zijn de verschillende vertrekken te bereiken. Direct aan de voorzijde de eerste slaapkamer. Verder zijn hier nog de meterkast, inbouwkast met wasmachineopstelling en een apart toilet te vinden. Verderop is een luxe badkamer met wastafel in inloopdouche gerealiseerd. Het woongedeelte met open keuken is aan de achterzijde gelegen en kijkt uit over een brede gracht richting de nieuwbouw van de Jonas en de haven van IJburg. Deze gracht zal zodra de nieuwbouw is afgerond nog verder worden verbreed. De open keuken grenst aan het woongedeelte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De ruime master-bedroom is ook aan de grachtzijde gelegen. Door het gehele appartement licht een mooie lamelparket vloer.

In de onderbouw van het appartementencomplex bevindt zich nog een praktische privé berging.

VVE & GRONDSITUATIE
De woning maakt deel uit van een gezonde en actieve VVE beheerd door VT2000 VvE beheer.. Servicekosten bedragen circa € 154,- per maand. De woning is gelegen om gemeentelijke erfpachtgrond, echter de canon is nog langdurig vooruitbetaald tot medio 2056. Verkoper heeft onder de gunstige voorwaarden (2019) de aanvraag tot overstap naar eeuwigdurende erfpacht ingediend.

BIJZONDERHEDEN
– Ruim 3-kamer appartement van 85 m² NEN 2580 meetrapport aanwezig;
– Gelegen op de bovenste verdieping, geen bovenburen;
– De gezellige haven van IJburg op loopafstand;
– Praktische berging in de onderbouw;
– Modern en energiezuinig;
– Mooie houten vloer in het gehele appartement
– Oplevering in overleg.

Wil je meer zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak tot bezichtigen!

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen