menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
91m2
Inhoud
295m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2006
 

Talbotstraat 187 Amsterdam IJburg

Heerlijk appartement van circa 91 m² met lift, twee ruime slaapkamers en een ruim 9 meter brede woonkamer met (zij)aanzicht over het IJmeer en de mogelijkheid om uw eigen boot aan te leggen!

Deze moderne woning ligt op een prachtige locatie in het bijzonder vormgegeven en prijswinnende blok 14, genomineerd voor o.a. de architecten nieuwbouw prijs 2009. De noordzijde van dit prestigieuze complex heeft uitzicht over het IJmeer en de zuidzijde grenst direct aan de Polygoongracht. De besloten en rustige binnentuin met onder meer twee kinderspeelplaatsen is heerlijk zonnig en voorziet in de mogelijkheid om met een bootje aan te meren. Een heerlijke plek om te wonen!

Omgeving
IJburg biedt voor ieder wat wils; ontspannen of sporten in het Diemerpark met eigen strand of lekker op het terras zitten bij één van de vele restaurants aan de haven, langs de IJburglaan of op het Steigereiland. Ook zijn er uitstekende uitvalswegen naar de A1, A2, A9 en A10 en met de tram bent u binnen 15 minuten op Amsterdam CS. Tot slot is er op loopafstand een winkelcentrum met onder anderen twee supermarkten en een gezellige markt op zaterdag.

Indeling
Ingang aan de Talbotstraat met toegang tot de prachtig aangelegde binnentuin. Lift of trap in de verzorgde gezamenlijke entree naar de eerste verdieping via de galerij die uitkijkt op de groene binnentuin.

De ruime hal geeft toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is maar liefst 9 meter breed en kenmerkt zich door een goede lichtinval met drie grote (kantel) ramen. Door de breedte is de woonkamer goed op te delen in een eet- en woongedeelte. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Aan de rustige achterzijde van het appartement zijn twee goed bemeten slaapkamers gesitueerd. Daarnaast is er een ruime en nette badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.

In de hal is verder nog een praktische berging met wasmachine aansluiting en een separaat toilet te vinden. Bij het appartement hoort nog een praktische en flinke externe berging in de onderbouw van 7m2. In de ondergelegen garage kunt u een parkeerplek huren voor ongeveer € 80,– per maand.

Bijzonderheden:
– Goed onderhouden complex, bouwjaar 2006;
– Woonoppervlakte 91 m² (meetrapport aanwezig) en een externe berging van 7 m2;
– Prachtige binnentuin aan de gracht met mogelijkheid tot het aanmeren van een sloepje (via VvE);
– Grote raampartijen in de woonkamer en een (zij)aanzicht naar het water;
– VvE is actief en gezond en wordt professioneel beheerd. VvE bijdrage € 105,-;
– Luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur;
– Erfpacht afgekocht tot 2055;
– Glasvezel aanwezig;
– Oplevering in overleg.

Kortom: een ruim appartement in een goed onderhouden en bijzonder complex vlakbij het centrum van Amsterdam.


** English

Delightful apartment of about 91 m² with elevator, two bedrooms and a spacious 9 meters wide living room with (side) view over the water and the possibility to moor your own boat!

This modern apartment is situated on a beautiful location in the award winning block 14, nominated for the architects new building price 2009. The north side of this prestigious complex has a view over the IJmeer and the southern side borders directly on the canal of the Polygoongracht. The private and quiet courtyard with two children’s playgrounds is sunny and offers the possibility to moor your boat. A wonderful place to live!

Particularities:
– Well maintained complex, built in 2006;
– Surface area 91 m² (measurement report available), large storage of 7m2;
– Beautiful courtyard on the canal with possibility to have your boat (via VvE);
– Large windows in the living room and a (side) view to the water;
– VvE is active and healthy and is professionally managed. VvE contribution € 105,-;
– Luxury kitchen with various appliances;
– Leasehold paid off to 2055;
– Glass fiber present;
– Delivery in consultation, can be fast.

In short: a spacious apartment in a well maintained and special complex near the center of Amsterdam.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen