menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 553.303 v.o.n.
Woonoppervlak
158m2
Inhoud
411m3
Perceel
-
Kamers
6 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
herenhuis
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2019
 

Strandlaan ong Amsterdam IJburg

CPO HET STRANDHUIS CENTRUMEILAND IJBURG

Een betere kans voor zelfbouw dan deze op kavel 15 van het Centrumeiland van IJburg komt niet vaak voor. Zou jij het ook geweldig vinden om te wonen aan het strand en toch in de stad? Heb je al een ideaalbeeld bij de indeling van jouw specifieke woning? Word jij net als je toekomstige buren blij van keuzevrijheid, duurzaamheid, een groene woonomgeving met stadse allure en wil je samen de uitstraling van de wijk bepalen?

Centrumeiland op IJburg wordt een stedelijke woonomgeving met een sfeervol leefklimaat. Door verspringende woonblokken in een compacte wijk ontstaat meer ruimte voor groen en gezellige pleintjes.
Het CPO project Het Strandhuis op kavel 15 komt te liggen aan de Strandlaan van het Centrumeiland, een duurzame stadswijk van IJburg die nog volop in ontwikkeling is en erg in trek bij gezinnen. De combinatie van bereikbaarheid van de Amsterdamse binnenstad en het beschermde natuurgebied IJmeer is zeer gewild. De locatie biedt een fantastisch uitzicht over het IJmeer.

HET STRANDHUIS :
. CPO: droomwensen realiseren
. waterrijk uitzicht: op natuurgebied IJmeer
. keuzevrijheid: plattegrond vrij indeelbaar
. duurzaam: energieneutraal
. gemeenschappelijk: binnentuin en fietsenberging
. leefomgeving: sfeervol, pleintjes, autoluw en groen
. architect: Buro Ruim

Bouwnummer 1 heeft 4 verdiepingen en daardoor extra veel indelingsmogelijkheden binnen het collectieve casco. Het balkon ligt op het westen met uitzicht op het water. Aan de andere zijde vindt u op de eerste verdieping een ruim terras met uitzicht over de groene binnentuin van dit woonblok. De grootte van de buitenruimte is nog in ontwikkeling. De woning is vrij indeelbaar en ook zeer duurzaam
(energieneutraal). De woning is gasloos en wordt energiezuinig uitgevoerd met vloerverwarming, warmtepompen, zonnepanelen en een warmte-terugwinning installatie. Er is een berging in de garage.

Gezien de vele mogelijkheden: neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen