menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
149m2
Inhoud
414m3
Perceel
200m2
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2003
 

Sporadenlaan 85 Amsterdam

** English below**

Op zoek naar een ruim hoekhuis in Amsterdam met een grote tuin aan het water met tevens volop mogelijkheden om de woning nog groter te maken of meer slaapkamers te creëren? Puur wat u wilt!
Voor de huidige eigenaars is het belangrijk om de woonkamer en keuken op dezelfde verdieping te hebben. Het resultaat is een mooie ruime doorzonruimte met daarin een keuken met kookeiland, open haard en een frans balkon/openslaande deuren op de 1e etage van ruim 60m2.

Ligging:
De woning ligt in de Aker, een rustig en kindvriendelijk deel van Amsterdam met goede verbindingen naar het centrum van Amsterdam (ruim fietspad praktisch vanuit de woning naar de stad) alsmede uitstekende verbindingswegen. Deze drive-in woning heeft een garage/berging echter op straat kan ook onbetaald geparkeerd worden.

Indeling:
Via de hal bereikt u de garage/berging van ca 23m2 (niet meegeteld in de 149m2 oppervlakte van de woning) en de ruime tuinkamer/werkkamer aan de achterzijde met toegang tot het terras en achtertuin met volop zon.

Op de 1e etage is de ruime woonkamer met openkeuken en kookeiland. Aan de voorzijde openslaande deuren waardoor het zonlicht in de namiddag heerlijk binnen komt.

Op de 2e etage bevinden zich momenteel twee ruime slaapkamers en een grote walk-in closet en een badkamer. De huidige eigenaars hebben deze verdieping van ruim 50m2 aangepast aan hun wensen, oorspronkelijk waren dit drie slaapkamers en dat kan eenvoudig weer teruggaan naar 3 slaapkamers.

Middels een vaste trap bereikt u een ruime zolder/berging met raam. Deze ruimte is momenteel uitstekend geschikt als logeerkamer. Het oppervlakte van ca 15m2 is niet meegenomen in de opgegeven oppervlakte van de woning vanwege de beperkte hoogte (hoogste punt is twee meter) echter er bestaat de mogelijkheid om een dakkapel aan te leggen waardoor deze ruimte een volwaardige slaapkamer kan worden.

Extra:
De achtertuinen van de huizen uit 2003 aan deze kant van de straat hebben een bijzonder gunstige ligging; aan het water en in de zon. Daarnaast is de tuin rondom dit huis (voor-, zij- en achterkant) extra groot vanwege de hoekligging. Dit onderscheidt het huis zich van dezelfde type tussenwoningen uit de rij. Bij dit huis is er een totale tuin van ca 130m2.
Tevens beschikt dit huis over een alarminstallatie.

De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam waarvoor de canon vooruitbetaald is tot 2049, voorwaarden 1994 (met zeer gunstige opties tot eeuwigdurende afkoop).

Kortom: bent u op zoek naar een ruime hoekwoning met tuin aan het water in Amsterdam, dan is dit huis zeker de moeite waard om te komen kijken.

Bijzonderheden:

• Ruime hoekwoning aan water met aan driezijde tuin.
• Woonoppervlakte van 149m2 (officieel nen-rapport aanwezig)
• Momenteel 3 slaapkamers met mogelijkheid om 5 slaapkamers te creëren
• Nieuwe CV Ketel (2018)
• Erfpacht afgekocht tot 2049 (voorwaarden 1994)
• Volop parkeergelegenheid
• Alarminstallatie aanwezig
• Openhaard
• Oplevering in overleg

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen