menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verhuurd
Huurprijs exclusief 
Verhuurd
Woonoppervlak
113m2
Inhoud
295m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2011-
 

Spadinalaan 28 Amsterdam Overhoeks

Prachtig ruim appartement met 3 (!) slaapkamers op nog geen 5 minuten van hartje Centrum!

Deze mooie 4-kamer woning van ca. 113 vierkante meter is uniek gelegen op de tweede verdieping in het appartementencomplex "De Oranje" in de wijk Overhoeks naast het EYE Filmmuseum, en tegenover het Centraal Station.

Voor iedereen die van de stad houdt, maar tegelijkertijd ook van water, rust en privacy. Overhoeks kent een centrale ligging, een bijzondere opzet en een zeer gunstige bereikbaarheid. Het autoluwe karakter van Overhoeks wordt benadrukt door het ondergronds parkeren met een hoofdrol voor groen, ruimte en water.

De wijk groeit uit tot een veelzijdige, prachtige en trendy leefomgeving voor jong en oud met voorzieningen zoals diverse restaurants, cafés, terrassen en ook culturele voorzieningen zoals het EYE Film Instituut Nederland en het NDSM terrein. Binnen luttele minuten staat u op de Dam, bent u bij de Bijenkorf of op de grachtengordel.
Hier bevindt zich dit uniek, fraai en ruim appartement met heerlijk balkon.

Indeling:
De entree van gebouw De Oranje ligt aan de achterkant. Via de centrale hal bereikt u middels een van beide liften de ingang van het appartement.
Het appartement heeft een gunstige en praktische indeling. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel en een apart zitgedeelte. Het ruime balkon (noordoost) is vanuit de woonkamer te bereiken.
De halfopen keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, combi magnetron, koelkast en een vaatwasser.

Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, die alle drie ruim zijn. Een van de slaapkamers biedt toegang tot het balkon, een andere slaapkamer beschikt over een mooie kastenwand.
De badkamer heeft een bad, aparte inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. grenzend aan de gang heb je een separaat toilet en een technische berging met ruimte voor een wasmachine en wasdroger.

De fraaie gietvloer loopt door het hele appartement, raambekleding aanwezig.

Het appartement is voorzien van een collectief, duurzaam vloerverwarmingssysteem, gebaseerd op warmte-koude-opslag (WKO). De temperatuur wordt geregeld door thermostaten in de woonkamer, de badkamers en de slaapkamers. Met hetzelfde systeem waarmee u ’s winters het appartement verwarmt, kunt u zomers het appartement koelen, zodat de woning altijd aangenaam op temperatuur is.

Via de Noordelijke Ring, de IJ-tunnel en Amsterdam Centraal Station, met straks de supersnelle Noord-Zuidlijn of de pont, is Overhoeks goed bereikbaar.
Het gebied is autoluw en grenst aan het IJ en het Oeverpark. Dit appartement ligt tevens aan een autovrije binnenstraat.

Vanuit Overhoeks wandel je zo Amsterdam-Noord in. In de buurt bevinden zich veel restaurants zoals de Goudfazant, Noorderlicht, Stork, café Modern.

Waterland en het Twiske liggen op fietsafstand.

– Woning opgeleverd in 2010
– ca. 113 m² vloeroppervlak met balkon van ca. 8 vierkante meter
– De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Dit is tevens een verkoelingssysteem.
– berging van ca. 3 vierkante meter in de parkeerkelder

Er is een mogelijkheid om in de stallingsgarage onder het complex een parkeerplaats erbij te huren voor 150 euro per maand.

De woning mag niet worden verhuurd aan studenten, ook niet als ouders garant staan!
Inkomenseis is 40 keer de huurprijs bruto per jaar verdienen, in dit geval 74.000,00 euro bruto per jaar.

De verhuurinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen