menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
113m2
Inhoud
348m3
Perceel
0m2
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2010
 

Spadinalaan 28 Amsterdam Overhoeks

Prachtig ruim appartement met 3 (!) slaapkamers op nog geen 5 minuten van hartje Centrum!

Deze mooie 4-kamer woning van ca. 113 vierkante meter is uniek gelegen op de tweede verdieping in het appartementencomplex "De Oranje", ontworpen door Baneke Van der Hoeven architecten in de bijzondere stadswijk Overhoeks

Gebouw "De Oranje" is een kleinschalig appartementencomplex, pal gelegen aan het IJ. Wonen in De Oranje , dat is genieten van een levend nautisch schilderij; cruiseschepen, rondvaartboten, binnenvaartschepen en sloepen varen over het water van het IJ af en aan, onder steeds wisselende Hollandse wolkenluchten. Dit appartement is aan de zijkant (de noordwest/noordoostkant) gelegen.

Naast het EYE Filmmuseum, tegenover het Centraal Station, ligt aan de zonnige IJ-Oever in de nieuwe, bijzondere stadswijk Overhoeks dit goed doordacht ingedeelde appartement.

Overhoeks is een zeer centraal gelegen woonwijk, naast het EYE Filmmuseum, tegenover het Centraal Station, voor iedereen die van de stad houdt, maar tegelijkertijd ook van water, rust en privacy, een goede bereikbaarheid en architectuur van toparchitecten. Overhoeks kent een centrale ligging, een bijzondere opzet en een zeer gunstige bereikbaarheid. Het autoluwe karakter van Overhoeks wordt benadrukt door het ondergronds parkeren met een hoofdrol voor groen, ruimte en water.

De wijk groeit uit tot een veelzijdige, prachtige en trendy leefomgeving voor jong en oud met voorzieningen zoals diverse restaurants, cafés, terrassen en ook culturele voorzieningen zoals het EYE Film Instituut Nederland en het NDSM terrein. Binnen luttele minuten staat u op de Dam, bent u bij de Bijenkorf of op de grachtengordel.
Hier bevindt zich dit uniek, fraai en ruim appartement met heerlijk balkon.

Indeling:
De entree van gebouw De Oranje ligt aan de achterkant. Via de centrale hal bereikt u middels een van beide liften de ingang van het appartement.
Het appartement heeft een gunstige en praktische indeling. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel en een apart zitgedeelte. Het ruime balkon is vanuit de woonkamer te bereiken. De halfopen keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, combi magnetron, koelkast en een vaatwasser.

Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, die alle drie ruim zijn. Een van de slaapkamers biedt toegang tot het balkon, een andere slaapkamer beschikt over een mooie kastenwand.
De badkamer heeft een bad, aparte inloopdouche, dubbele wastafel en een toilet. grenzend aan de gang heb je een separaat toilet en een technische berging met ruimte voor een wasmachine en wasdroger.

De fraaie gietvloer loopt door het hele appartement.
Het appartement is leeg, er kan op korte termijn verhuisd worden!

Het appartement is voorzien van een collectief, duurzaam vloerverwarmingssysteem, gebaseerd op warmte-koude-opslag (WKO). De temperatuur wordt geregeld door thermostaten in de woonkamer, de badkamers en de slaapkamers. Met hetzelfde systeem waarmee u ’s winters het appartement verwarmt, kunt u zomers het appartement koelen, zodat de woning altijd aangenaam op temperatuur is.

Via de Noordelijke Ring, de IJ-tunnel en Amsterdam Centraal Station, met straks de supersnelle Noord-Zuidlijn of de pont, is Overhoeks goed bereikbaar.
Het gebied is autoluw en grenst aan het IJ en het Oeverpark. Dit appartement ligt tevens aan een autovrije binnenstraat.

Vanuit Overhoeks wandel je zo Amsterdam-Noord in. In de buurt bevinden zich veel restaurants zoals de Goudfazant, Noorderlicht, Stork, café Modern.

Waterland en het Twiske liggen op fietsafstand.

– Woning opgeleverd in 2010
– ca. 113 m² vloeroppervlak met balkon van ca. 8 vierkante meter
– De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Dit is tevens een verkoelingssysteem.
– Erfpacht afgekocht tot en met 30 april 2057
– berging van ca. 3 vierkante meter in de parkeerkelder
– Gezonde VVE.
– Servicekosten voor het appartement bedragen maandelijks € 148,25
– Bijdrage Vereniging beheer Overhoeks ca. € 14 per maand
– Oplevering kan z.s.m. de woning is leeg

Er is een mogelijkheid om in de stallingsgarage onder het complex een parkeerplaats erbij te kopen voor 40.000,00 euro k.k.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen