menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
72m2
Inhoud
231m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1981
 

Spaarndammerstraat 478 Amsterdam West

Fijn 3-kamer appartement, gelegen op de eerste verdieping, van 72 m² met balkon aan de voorzijde en een terras aan de achterzijde komt nu vrij voor de verkoop.

Deze voormalige sociale huurwoning is nog volledig naar eigen smaak af te werken. De woning beschikt over een ruime woonkamer aan de voorzijde van het appartement met toegang tot het balkon aan de straatzijde. De keuken is nog naar eigen smaak in te delen en af te werken en heeft toegang tot het terras aan de achterzijde. De woning heeft 2 slaapkamers die beide zijn gelegen aan de rustige achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Ook is er een separaat toilet. In de onderbouw is een bering van ca. 6 m².

Buurt
U vindt dit appartement in de Spaarndammerbuurt nabij de Amsterdamse Houthavens. De buurt kenmerkt zich door de vele mooie gebouwen van de Amsterdamse School. In de Spaarndammerstraat kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen maar ook voor speciaalzaakjes, leuke barretjes en restaurantjes (o.a. Bar Mick, Café de Walvis en Baut). Het nabijgelegen Westergasterrein en het Westerpark zijn de plekken voor recreatie, leuke evenementen en leuke tentjes voor een hapje of drankje. Daarnaast zit je met het pontje heel snel op de hippe NDSM-werf in Noord, fiets je zo de Jordaan in of sta je op de Haarlemmerdijk! Bereikbaarheid is prima verzorgd met Centraal Station op enkele fietsminuten, diverse OV-verbindingen om de hoek en ook de A-10 is vanaf hier prima bereikbaar (S101, S102).

Grond
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De canon is vooruitbetaald tot 1 december 2029. Op dit recht zijn de Algemene erfpachtbepalingen van het jaar 2000 van toepassing.

VvE
De woning maakt deel uit van een actieve VvE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 156,10 en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. De administratie wordt verzorgd door VvE Beheer Amsterdam. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar

Technische installaties
Verwarming en warmwatervoorziening middels een cv-ketel.

Bijzonderheden;
– Er is een NEN2580 meetcertificaat aanwezig;
– 3-kamerappartement van 72 m²;
– Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg;
– Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing;
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
– Gelegen in de Spaarndammerbuurt;
– Op loopafstand van het Westerpark;
– Gezonde en actieve VvE;
– Eigen berging gelegen in de onderbouw;
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, canon is vooruitbetaald tot 1 december 2029;
(verkoper heeft niet de aanvraag gedaan, corporaties kunnen dit niet)
– Parkeren vergunningenstelsel op de openbare weg. Voor meer informatie kijk op website van Gemeente Amsterdam.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen