menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 1.250.000 k.k.
Woonoppervlak
206m2
Inhoud
464m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
maisonnette
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
 

Singel 299 -2 Amsterdam Centrum

Uniek en bijzonder dubbel bovenhuis op de bovenste verdiepingen aan het Singel in Amsterdam komt nu vrij voor de verkoop!

Het betreft een ruim casco appartement gelegen in een fraai monumentaal grachtenpand aan het Singel tussen de Raadhuisstraat en de Leidsestraat. De woonoppervlakte is circa 206 m².

Indeling
Dit Rijksmonument is opgesplitst in drie appartementen. Dit appartement bestaat uit meerdere woonlagen en heeft een berging in het souterrain. Voor meer informatie zie de plattegronden. De woning heeft, door de grote raampartijen aan de voorzijde van het gebouw, een schitterend uitzicht over het Singel.

Het pand is voorzien van een nieuwe fundering en aan de buitenzijde geheel gerestaureerd. De woning zelf is helemaal casco en is voorzien van enkele leidingsschachten waarop u de nieuw aan te brengen installaties aan kunt sluiten. Hierdoor kunt u de woning helemaal naar wens indelen en afwerken. Tijdens de restauratiewerkzaamheden zijn authentieke details bewaard gebleven.

Omgeving
Het Singel 299 is gelegen tussen de Raadhuisstraat en de Leidsestraat. Aan de rand van de levendige ”Negen Straatjes” met in de directe omgeving tal van winkels en gezellige horeca. De Jordaan, het Leidseplein en de Dam bevinden zich ook op loopafstand.

De openbaar vervoer verbindingen zijn goed, diverse tram- en buslijnen bevinden zich in de buurt. Het Centraal Station is slechts vijf minuten fietsen.

Bijzonderheden
– Uniek wonen aan de gracht
– Rijksmonument
– Casco appartement met authentieke details
– Nieuwe fundering
– Nieuw geïsoleerd dak
– Buitenzijde geheel gerestaureerd
– Ramen voorzien van monumenten isolatieglas
– Professioneel beheerde VvE
– Erfpacht afgekocht tot 2068
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar & ouderdomsclausule zijn van toepassing
– Alleen zelfbewoning of koop voor kinderen
– Projectnotaris Lubbers & Dijk

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alhoewel wij uiterste zorgvuldigheid betrachten kan het zijn dat de oppervlakten afwijken van de NEN2580 meetinstructie.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen