menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
57m2
Inhoud
197m3
Perceel
-
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1939
 

Sanderijnstraat 39 III Amsterdam

Midden in het populaire Bos en Lommer, op een rustig plekje, ligt dit sfeervolle vier kamer appartement van ca. 57 m² op de derde én tevens bovenste verdieping. De woning is gelegen in een karakteristiek jaren 30 pand en beschikt over een heerlijk balkon op het zonnige (zuid)westen, dus tot einde dag zon.

De woning ziet er netjes uit en is keurig onderhouden. De dakbedekking is enkele jaren geleden vervangen, de balkons zijn gerenoveerd, en de kozijnen zijn afgelopen jaar geschilderd.

Om extra dimensie te geven aan de woning kun je de berging bij de woning voegen en een dakterras realiseren. Dit uiteraard onder de daartoe vereiste toestemming en vergunningen.

Tevens is de eigenaar overgestapt middels de gunstige overstapvoorwaarden op eeuwigdurende erfpacht. De canon is vooruitbetaald en wordt vanaf 15 juli 2024 thans €372,24 per jaar.

Indeling
Middels de gezamenlijke entree bereik je de woning gelegen op de derde verdieping. De bijzonder lichte woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een authentieke zijkamer dat tevens gebruikt kan worden als slaapkamer; de nette badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel.

Aan de achterzijde van de woning treft u de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur als vaatwasmachine, 4-pits kooktoestel, wasemkap, koel- vries combinatie en combimagnetron. Tevens vind u hier de masterbedroom, de derde slaapkamer en het ruime balkon op het zuidwesten.

Omgeving
De woning ligt in een rustige, brede straat met prachtige jaren 30 huizen, middenin de populaire Erasmusparkbuurt in West. Het complex ligt gunstig ten opzichte van het centrum en grenst aan het altijd goed verzorgde Erasmuspark, maar ook het prachtige Rembrandtpark is slechts enkele minuten fietsen. Kenmerkend voor deze buurt is het vele groen en de gunstige ligging t.o.v. de ring A-10 en diverse trams en bussen, op loopafstand.

Het gebied ontwikkelt zich razendsnel tot de nieuwe hotspot met telkens nieuwe tentjes die de deuren openen! Enkele populaire spots: Buurman en Buurman, Terrasmus (in het park) en natuurlijk de bruine kroeg het Lommertje. Ook Bar Spek, op randje centrum, is slechts 6 minuten fietsen.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht. De canon is vooruitbetaald tot 15 juli 2024. Tevens is de eigenaar overgestapt middels de gunstige overstapvoorwaarden op eeuwigdurende erfpacht. De canon bedraagt vanaf 15 juli 2024 thans €372,24 per jaar.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 57 m² (meetrapport aanwezig);
– Ruime zolderberging pal boven het appartement van ca. 8,4m²;
– Optie tot dakterras!
– Zonnige ligging;
– Balkon op het zuidwesten;
– De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is reeds gepasseerd!
– Nieuwe canon vanaf 15 juli 2024 bedraagt €372,24 per jaar;
– Oplevering in overleg.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen