menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs 
Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlak
70m2
Inhoud
214m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
 

Rozengracht 92 I Amsterdam Centrum

Te koop op een fijne plek midden in de bruisende stad. In een karakteristiek pand aan de Rozengracht komt nu dit klus appartement van circa 70 m² vrij voor verkoop. De erfpacht is voor 50 jaar afgekocht.

De woning beschikt over circa 70 m² aan woonoppervlakte en circa 7 m² aan buitenruimte. De woning is een kluswoning en daardoor nog geheel naar eigen smaak af te werken. De woning is voorzien van 2 standleidingen waarop de badkamer en keuken aangesloten kunnen worden. De woning moet onder andere voorzien worden van een nieuwe gas-, water- en electra-installatie, keuken, badkamer. De woning is dus echt geschikt voor diegene die er van houdt om de handen uit de mouwen te steken.

Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis betreedt men de entree op de eerste verdieping. Aan de straatzijde ligt de ruime kamer en suite die een gezellig uitzicht biedt over de sfeervolle Rozengracht. Aan de achterzijde bevinden zich 2 kamers, die gemakkelijk samen te voegen zijn waardoor er een prachtige grote slaapkamer ontstaat. Ook is hier gemakkelijk een badkamer bij te maken. In het midden van het appartement is een fijn terrasje gelegen wat veel privacy biedt zo midden in de stad.

Omgeving
De Rozengracht ligt in hartje Jordaan en is de verbindingsweg tussen Lijnbaansgracht en de Prinsengracht. De buurt kenmerkt zich door prachtige historische gebouwen én natuurlijk de Amsterdamse grachten. In deze bruisende omgeving zijn tal van gezellige cafés, goede restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. De echte shopaholic kan zijn of haar hart ophalen in één van de vele originele boetiekjes van de nabijgelegen 9-straatjes. Maar op de Rozengracht zijn ook vele winkeltjes te vinden. Winkels voor de dagelijkse boodschappen en zowel de Wester- als Noordermarkt zijn op loopafstand te bereiken. Met een stukje fietsen worden diverse (grote) stadsparken bereikt, zoals het Westerpark en het Vondelpark. Met tram 5,13,17 en met de tal van busverbindingen in de directe omgeving zijn de uitvalswegen per openbaar vervoer uitstekend te noemen. Met de auto bereik je in een mum van tijd de ringweg A10.

Voor nadere informatie, ontvangst van biedingsformulieren en dergelijke kun je contact opnemen met het verkopende makelaarskantoor. De verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning door verkoper.


Bijzonderheden
– Leuke woning voor de aanpakker
– Gelegen in de Jordaan
– Centrale ligging nabij horeca, winkels en openbaar vervoer
– Erfpachtcanon is afgekocht tot 1-11-2068, erfpachtgever is Gemeente Amsterdam
– Vaste projectnotaris: Lubbers & Dijk notarissen
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: eigen bewoning of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alhoewel wij uiterste zorgvuldigheid betrachten kan het zijn dat de oppervlakten afwijken van de NEN2580 meetinstructie.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen