menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Onder bod
Vraagprijs 
 € 652.819 v.o.n.
Status
Onder bod
Woonoppervlak
155m2
Inhoud
405m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
maisonnette
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2011-
 

revaleiland ong Amsterdam

Nieuw Amsterdams Wonen, type D bouwnummer 15, zeer ruime woning van ca. 175m2

Wonen in de houthavens
Op Revaleiland, het derde eiland van Houthaven, komt Nieuw Amsterdams Wonen. Een prachtig carré-vormig gebouw dat gebouwd wordt in de architectuur van de Amsterdamse School. Het complex krijgt zes woonlagen en een binnentuin. Onder de woningen komt een parkeergarage, waar je ook je berging hebt. Behalve 93 woningen krijgt het gebouw ook twee commerciële ruimtes.

Stadswoning Type D met bouwnummer 15 is een 3-laagse stadswoning met een loggia van 175 vierkante meter. De woning is gelegen in het souterrain, de begane grond en de eerste etage. In het souterrain is er 1 slaapkamer, een badkamer, 2 ruime bergingen (met een beperkte stahoogte) en een grote hobby c.q. chill ruimte; op de begane grond is er een eigen entree vanaf de straat. Hier bevindt zich nog een ruime slaapkamer en een badkamer. Op de eerste verdieping is de woonkamer met een open keuken en een loggia/balkon aan de straat.

Voorzieningen in de Houthaven
De Houthaven biedt zo veel meer dan wonen in fantastische woningen op een toplocatie. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water.

In de parkeerkelder zijn er parkeerplaatsen beschikbaar.
Neemt u contact op voor nadere informatie met Hallie & Van Klooster Makelaardij 020 – 6 816 716

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen