menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 1.175.075 v.o.n.
Woonoppervlak
270m2
Inhoud
810m3
Perceel
-
Kamers
6 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
portiekwoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2020
 

Revaleiland 423 Amsterdam

** Open huis (of afspraak) van de modelwoning op 9 juli 2020 van 17 tot 20 uur. U bent van harte welkom, maar wij vragen u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken. Wij zijn telefonisch te bereiken op 020 6 816 716**

In de Houthaven, een hippe nieuwe wijk aan het IJ én bij het centrum, ligt deze meer dan royale patiowoning. Een ideale gezinswoning over twee lagen met een patio en waanzinnig terras. Bij elkaar opgeteld zo’n 80 m2 buitenruimte. De woning zelf is ook niet gering; 270 vierkante meters die zich uitstrekken over het souterrain en de begane grond. In het souterrain vier slaapkamers, een grote werkkamer of atelierruimte met extra hoge verdieping en lichtstraat en twee badkamers. De patio sluit aan op de slaapkamers en zorgt voor veel licht en vrijheid. Het terras is te bereiken via de living en woonkeuken.
De living is enorm en dat komt door de extra breedte van de woning. Dat maakt de patiowoning zo ruim en zo licht. Aan de voorzijde kijk je bovendien uit op de kade en een van de vele (toekomstige) grachten die de Houthaven rijk is.

De patiowoning is gelegen in het nog deze zomer op te leveren complex Nieuw Amsterdams Wonen. Een prachtig nieuw complex in de stijl van de Amsterdamse School. Voorzien van alle moderne gemakken als een lift en een parkeerkelder, waar een parkeerplaats beschikbaar is.

De woning wordt zonder keuken en zonder sanitair opgeleverd (wordt verrekend), zodat je alle vrijheid hebt om alles geheel naar eigen smaak af te werken.

Milieubewust!
Nieuw Amsterdams Wonen biedt een mooi en comfortabel huis, maar ook een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd. Zo wordt de Houthaven 100 procent klimaatneutraal. De bouw is milieuvriendelijk, met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik. De woningen zijn duurzaam en energiezuinig. Alle woningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,15. Een lage EPC betekent doorgaans een lage energierekening. Naast het voordeel van lage energiekosten, zorgt een energiezuinige woning voor een hogere leencapaciteit en een lagere hypotheekrente.

De prijs is vrij op naam, inclusief 2 jaar canon, inclusief BTW en exclusief 50 jaar afgekochte erfpacht. De canon voor het derde jaar moet inmiddels ook bij de koopsom opgeteld worden.

Project Nieuw Amsterdams Wonen
De Houthaven: nieuwe Amsterdamse wijk aan het water! Drijvend hout, zover het oog reikt. Waar ooit de timmerlui van de scheepswerven aan hun werkbank stonden te schuren en schippers van reusachtige Scandinavische zeeschepen hun grote stammen hout losten, komt nu een nieuwe Amsterdamse woonwijk: de Houthaven in Amsterdam West. De Houthaven is een van de nieuwbouw hotspots van Amsterdam. Aan het water, bij een park en dicht bij de Jordaan en het centrum. Waar alles draait om luxe, ruimte en comfort. In de karakteristieke stadse sfeer die Amsterdam zo eigen maakt.

De Houthaven biedt zo veel meer dan wonen in fantastische woningen op een toplocatie. Tal van creatieve bedrijven hebben zich al gevestigd in het gebied. Net als een basisschool, een middelbare school, een kinderdagverblijf, een buitenschoolse opvang, een zorgcentrum en een peuterspeelzaal. Maar er komt nog meer. Zo strijken straks trendy bars, sfeervolle restaurants en gezellige terrassen neer aan het water.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen