menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Onder bod
Vraagprijs 
 € 325.000 k.k.
Status
Onder bod
Woonoppervlak
57m2
Inhoud
157m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
benedenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1917
 

Retiefstraat 6 A Amsterdam Oost

Op een prachtige locatie aan de Retiefstraat in de populaire Transvaalbuurt in Oost is het project Tugela gelegen. Tugela is een van een aantal karakteristieke panden uit 1917. Op het moment is er een grootse renovatie aan de gang. Niet alleen de gevel wordt helemaal prachtig hersteld. De woningen worden helemaal naar de eisen van deze tijd gebracht. Bewoners kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin.

Benedenwoning met tuin
Dit 2-kamerappartement met riante achtertuin op het noordwesten is gelegen op de begane grond en is casco gerenoveerd. De basis is op orde is gebracht en de rest is voor jou. De woningen zijn geïsoleerd, de elektra-, water en gas installaties zijn volledig vernieuwd, cv is aangebracht, de voorbereidingen voor een keuken, toilet en badkamer zijn getroffen. Zelf moet je nog tegelwerk en sanitair aanbrengen in badkamer en toilet, keuken installeren, wanden afwerken en zwevende dekvloer met afwerkvloer aanbrengen. Grote voordeel hiervan is dat je nog helemaal een eigen twist aan de woning kunt geven. Jouw eigen huis wordt dan écht jouw thuis. De benedenwoningen hebben energielabel A.

Het complex
Het stijlvolle gebouw uit 1917 bestaat uit circa 170 woningen waarvan in totaal 88 woningen in verkoop komen. De 88 woningen zijn ondergebracht in 1 VvE. Het gebouw heeft een fijne binnentuin. Alle bewoners krijgen een externe berging.

De ligging
Tugela ligt in de populaire Transvaalbuurt in Oost, om de hoek van winkelcentrum Oostpoort en slechts 10 minuten fietsen van hartje Centrum.. In de directe omgeving van de woning zijn diverse trendy horecagelegenheden te vinden voor een kop koffie of een hapje/drankje. Een kleine greep uit het aanbod: Brouwerij Poesiat & Kater, Michel-Inn en Spaghetteria. Voor recreatie is het vernieuwde Oosterpark of het fraaie landschapspark Frankendael dichtbij. Kortom een fantastische plek om te wonen!

Ook de bereikbaarheid is uitstekend. Met het openbaar vervoer (div. metro, tram- en busverbindingen) ben je in korte tijd de stad in en uit en met de auto is de ringweg A10 en A2 binnen enkele autominuten bereikbaar.

Bijzonderheden:
– De VvE is opgericht. Het beheer is uitbesteed aan Stedeplan VvE Beheer. Indicatie van de maandelijkse servicekosten is € 54,08
– De woningen zijn reeds opgeleverd door de aannemer en worden in huidige staat verkocht waarbij de afwerking kan verschillen per woning;
– Eigen separate berging;
– Energielabel A;
– Erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam, de erfpachtcanon is afgekocht voor 50 jaar tot 01-08-2068;
– Vaste projectnotaris: Lubbers en Dijk notarissen te Amsterdam;
– Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of aankoop voor meerderjarige kinderen of ouders);
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing;
– De woningen zijn volgens NEN 2580 ingemeten. De maatvoeringen op de woningplattegronden zijn indicatief. Juiste maten zijn op te nemen in de woning. De getoonde afbeeldingen zijn impressies, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
– Voorbehoud gunning verkoper.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Ga naar de website www.tugela.nl. Hierop kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om te bepalen of een woning in Tugela iets voor jou is.

"Deze tekst is door onze kantoren is met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. De plattegronden zijn alleen ter informatie en zijn daarmee geen contractstuk waaraan rechten ontleend kunnen worden."

**English summary

The Tugela project is located in a beautiful location on the Retiefstraat in the popular Transvaal neighborhood in East. Tugela is one of a number of characteristic buildings from 1917. At the moment a major renovation is under way. Not only the facade is completely restored. The houses are being brought to the requirements of this time. Residents can use the common courtyard.

Particularities
– The VvE has been established. The management has been outsourced to Stedeplan VvE Beheer. Indication of the monthly service costs is € 54,08l;
– The houses have already been delivered by the contractor and are sold in the current state, whereby the finish may differ per house;
– Private separate storage room;
– Energy label A;
– Municipality of Amsterdam owns the ground, but the leasehold has been bought off for 50 years until 01-08-2068;
– Permanent project notary: Lubbers and Dijk notaries in Amsterdam;
– Property is only for sale with the aim: self-occupancy (or purchase for adult children or parents);
– Anti-speculation clause of 3 years is applicable;
– The houses are measured according to NEN 2580. The dimensions on the housing plans are indicative. Correct sizes can be measured in the apartments. The images shown are impressions, no rights can be derived from them.
– Reservation award seller.

Are you interested and do you want more information? Go to the website www.tugela.nl. Here you can find all the information you need to determine whether a apartment in Tugela is something for you.

"This text has been compiled by our offices with the utmost care on the basis of the data and drawings supplied to us by the seller. Therefore, we can not provide any guarantees, nor can we accept any liability for these data in any way. The floor plans are for information purposes only and are therefore not a contract to which rights can be derived. "

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen