menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
154m2
Inhoud
485m3
Perceel
0m2
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2010
 

Overhoeksparklaan 116 Amsterdam Noord

Nautisch schouwspel voor de deur! Vanuit de hoogte genieten van de rust, met uitzicht op de hectiek van de stad!
Dit hoogwaardig afgewerkte appartement van 154 m2 is ontworpen om groots te wonen!

Deze ongelooflijk mooie, bijzondere en tot in de puntjes schitterend afgewerkte woning met een prachtig uitzicht op het IJ en twee heerlijke, goed op de zon gelegen terrassen van (samen) 53 m² ligt op de zesde verdieping in het appartementencomplex De Zeven Provinciën.

Vanuit dit appartement heeft u een spectaculair uitzicht op het IJ en de stad Amsterdam. Op het terras aan de achterzijde kunt u `s ochtends in de zon koffie drinken en vanuit de woonkamer (en het terras aan de woonkamer) kunt u de zon zien ondergaan boven de stad en van de voorbijvarende boten genieten.

De goeddoordachte woning is gelegen in het luxe appartementencomplex De Zeven Provinciën, ontworpen door voormalig Rijksbouwmeester Jo Coenen.
De Zeven Provinciën ligt direct aan de oever van het IJ en heeft prachtig uitzicht op het IJ.
Het is de eyecatcher in Overhoeks, de nieuwe woonwijk op een bruisende locatie aan de zonnige zijde van het IJ.
De vloeiende lijnen en het natuursteen geven het appartementencomplex een moderne, maar tegelijkertijd tijdloze uitstraling

Overhoeks is een zeer centraal gelegen woonwijk voor iedereen die van de stad houdt, maar tegelijkertijd ook van water, rust en privacy, een goede bereikbaarheid en architectuur van toparchitecten.
De wijk groeit uit tot een veelzijdige, prachtige en trendy leefomgeving voor jong en oud met voorzieningen zoals diverse restaurants, cafés, terrassen en ook culturele voorzieningen zoals het EYE Film Instituut Nederland.
Binnen luttele minuten staat u op de Dam, bent u bij de Bijenkorf of op de grachtengordel. Hier bevindt zich dit prachtig, bijzonder en licht appartement met uitzicht op het IJ! Het autoluwe karakter van Overhoeks wordt benadrukt door het ondergronds parkeren met een hoofdrol voor groen, ruimte en water. Overhoeks kent een centrale ligging, een bijzondere opzet en een zeer gunstige bereikbaarheid.

Indeling: De Zeven Provinciën is verdeeld in een linker en rechter vleugel, ieder met zijn eigen twee liften en twee trappenhuizen. Via de mooie, ruime, centrale hal bereikt u via een van de trappen of liften in de linkervleugel, de zesde verdieping.

In het appartement heb je via de ruime hal toegang tot de woonkamer met ruime woonkeuken met zowel een terras aan de achterzijde als een terras aan de voorzijde.
De luxe H├Ącker keuken met verdiept Corian keukenblad is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur, inclusief wijnklimaatkast en Miele Nespresso koffiemachine.
De Planika Fireline ethanol open haard ((voorzien van afstandsbediening) vormt de scheiding tussen de woonkeuken en woonkamer.

De twee slaapkamers liggen aan de achterzijde. Beide slaapkamers zijn voorzien van in totaal 8 meter op maat gemaakte Poliform kledingkasten met walnoten interieur en led verlichting.
De ruime badkamer is uitgevoerd met douche voorzien van Dornbracht kranen, een extra regendouche, een Villeroy & Boch zwevend toilet en dubbele wastafel van het merk Agape Christelplant.
Voor uw gasten is er een apart gastentoilet.
Links in de gang treft u de bijkeuken met ruimte voor wasmachine, droger en bergruimte
De binnendeuren zijn verdiepingshoog uitgevoerd met verdekte paumellen en verzonken deurklink rozetten.

De woonkamer is voorzien van fraaie, grijze (Coto d’Este) vloertegels

Het appartement is tevens voorzien van een collectief, duurzaam vloerverwarmingssysteem, gebaseerd op warmte-koude-opslag (WKO). De temperatuur wordt geregeld door thermostaten in de verschillende ruimtes. Met hetzelfde systeem waarmee u ’s winters het appartement verwarmt, kunt u zomers het appartement koelen, zodat de woning altijd aangenaam op temperatuur is.

– Opgeleverd 2012.

– 154 m² vloeroppervlak plus 53 m² terras

– Erfpacht afgekocht tot en met 30 april 2057.

– Eigen inpandige parkeerplaats, gelegen onder het gebouw

– Bergruimte op de begane grond (ca. 3 vierkante meter)

– Zeer gezonde VVE.

– Servicekosten voor het appartement bedragen maandelijks ca. € 227

– Servicekosten voor de parkeerplaats bedragen maandelijks ca. € 26,00

– bijdrage aan de Beheer vereniging Overhoeks (voor het onderhoud van het gemeenschappelijk groen) is € 13 per
maand

– Oplevering in overleg

download brochure

bekijk de virtuele tour

bel ons 020-6 816 716
 Instellen