menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs vanaf 
Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlak
105m2
Inhoud
375m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2019
 

Oostzaanstraat ong Amsterdam West

Kom voor alle informatie over De Verbinding naar de inloop informatiebijeenkomst op:
Woensdag 19 december a.s. tussen 18:00 en 20:00 op het kantoor van ERA Van De Steege aan de
Sarphatipark 140, 1073 EE Amsterdam.

DE VERBINDING
deverbinding-amsterdam.nl
36 unieke stadswoningen in de Spaarndammerbuurt
De bouw is gestart!

In het hart van de populaire Spaarndammerbuurt komt de Verbinding. Een exclusief nieuwbouwplan met 36 zeer royale stadswoningen, huurappartementen, deelauto’s en een parkeergarage. De karakteristieke Amsterdamse School-stijl uit de buurt zie je terug in de architectuur, met een rijkheid aan details, bijzondere vormen en een speels karakter. Hier woon je stads én ook een beetje buiten. In het hart van het plan komt een prachtig groene binnentuin en het Westerpark ligt om de hoek. Daar komt bij dat je de auto in de garage kwijt kunt of één van de 2 BMWi3’s pakt om naar een afspraak te gaan. De Verbinding past naadloos in de buurt, maar hier ervaar je wel de luxe van nieuwbouw. Need we say more? De bouw is inmiddels gestart! Meer informatie? DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL.

Kenmerken van het project De Verbinding:

• 20 hofwoningen (3-laags) aan de gemeenschappelijke binnentuin en 16 woon-/werkwoningen (4-laags)
• Woonoppervlaktes van circa 85m² tot 160 m2
• Privé terras begane grond grenzend aan gemeenschappelijke achtertuin én een (dak-)terras
• Privé parkeerplaats mogelijk in de parkeergarage op -1
• Royale privé berging op laag -1 van circa 15 tot 35 m2
• Extreem duurzame woningen door warmtepompsysteem, WTW installatie en zonnepanelen op het gemeenschappelijke dak
• 2 BMW i3’s voor gemeenschappelijk gebruik
• Gemeenschappelijke ruimte op de begane grond als verlengstuk van de woning
• Onder architectuur aangelegde gemeenschappelijke binnentuin

Hofwoningen (type C-2, bouwnummer 55
————————————————————
Zoek je een koopwoning met tuin in Amsterdam met genoeg ruimte om lekker buiten te kunnen zijn? Je vindt het in De Verbinding.
Type C-2, bouwnummer 55 heeft een woonkeuken, woonkamer en 2 slaapkamers, verdeelt over 3 woonlagen. Het dakterras van ca. 8m2 is gelegen op ZW en de woning heeft een berging van ca. 21m2.
Alle hofwoningen hebben 3 woonlagen, in de basis 1-4 slaapkamers, een terras van ca. 13 m2 op de begane grond – grenzend aan de gemeenschappelijke binnentuin – én een dakterras op de verdieping van circa 4 – 14 m2. Ook beschikken alle woningen over een ruime berging van ca 21 – 31 m2 direct onder de woning op laag -1. Voor elke woning is een parkeerplaats in de stalllingsgarage beschikbaar.

Woon-/werkwoningen (types H), bouwnummers 70 t/m 75
———————————————————————–
Deze 4-laagse woon-/werkwoningen hebben veel ruimte, zodat jij werk en ontspanning thuis perfect kunt combineren. Maar je mag hier ook 100% wonen! Er zijn nog maar enkele woon-/werkwoningen beschikbaar, met een woonoppervlak tussen de 140 en 160 m2. In de basis hebben de woningen 3 slaapkamers. Alle woon-/werkwoningen woningen hebben een terras van circa 10 m2 op de begane grond, grenzend aan de gemeenschappelijke achtertuin én een dakterras van circa 16 m2. Ze beschikken daarnaast ook over een ruime berging van ca 34 tot 37 m2 direct onder de woning op laag -1. Tot slot hebben ze alle ook een eigen parkeerplaats in de garage in het tegenover gelegen bouwblok van de Verbinding.

Groen en duurzaam
———————-
In het hart van De Verbinding komt een gezamenlijke binnentuin, waar de voorkant van de woning aan grenst. Schitterende poorten verbinden de binnentuin met de wijk. De aanleg is groen en waar mogelijk blijven bestaande bomen bewaard of verplaatst. De privé terrassen aan de achterzijde grenzen aan een gemeenschappelijke achtertuin.

Ondanks dat de architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen komt geen gasaansluiting. Zo heeft elke woning een warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen!

Op-en-top Amsterdams
————————–
De Spaarndammerbuurt is een gezellig buurtje. Lekker gemixt en op-en-top Amsterdams. En dat zie je terug in het horeca- en winkelaanbod. BAUT heeft zich hier net gevestigd en overal zie je hippe pop-up-stores en nieuwe restaurants. Iedereen leeft hier samen in een buurt waar altijd wat te doen is en waar je net zo snel de volledige rust vindt. Bijvoorbeeld in het Westerpark.

De Spaarndammerbuurt wordt gezien als een van de monumenten van de Amsterdamse School. Wandel rond en ontdek de rijke detaillering in de gebouwen en laat je verdwalen door hofjes en plantsoenen. Deze bereik je via mooi vormgegeven poorten. De Verbinding wordt het nieuwste monument van de Spaarndammerbuurt. Helemaal in stijl en toch ontzettend eigen en helemaal van nu.

Meer weten?
—————–
Wil je meer informatie over de Verbinding?
Bel één van de makelaarskantoren voor een persoonlijke afspraak: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6 816 716)

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen