menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
52m2
Inhoud
179m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
benedenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1929
 

Nickeriestraat 3 -H Amsterdam West

Leuke begane grondwoning van ca. 52 m² met een riante tuin gelegen op het zuiden komt nu vrij voor de verkoop!

De woning is gelegen in de gewilde West-Indische buurt en is nog geheel naar eigen smaak en afwerking in te delen. Deze voormalige sociale huurwoning is er echt één voor de aanpakker. Door de woning goed af te werken beschikt men straks over een prachtige begane grondwoning met waanzinnige tuin gelegen op het zuiden.

Indeling
Via de hal zijn alle vertrekken te bereiken. De lichte woonkamer is gelegen aan de straatzijde en beschikt over een grote inbouwkast. De ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en heeft via openslaande deuren toegang tot de tuin. De keuken heeft een simpel keukenblokje en beschikt over een deur naar de tuin. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafel en er is een separaat toilet.

Buurt
De West-Indische buurt is populair en dat is niet gek. Rustig wonen op een centrale locatie tegen Oud-west aan en veel voorzieningen dichtbij maken dit een gewild stukje van de stad. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Postjesweg, Mercatorplein of één van de beste markten van Amsterdam, de Ten Katemarkt en de Kinkerstraat. Voor speciaalzaken en boetiekjes is de Jan Pieter Heijestraat ook dichtbij. Met de fiets ben je snel in het centrum, de Jordaan en het Rembrantpark ligt om de hoek. Aan fijne restaurantjes & cafés is er geen gebrek in de buurt: Bartack, Huiskamer van Rembrandt & Edel by Dennis.

Qua parkeren valt dit stukje onder vergunninggebied West 1.3 en op dit moment is er geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Tram 17 en bus 15 en 18 hebben een halte op loopafstand.

VvE & erfpacht
Het complex is gesplitst in 2011 in 12 appartementen en 1 winkelruimte. De Vereniging van Eigenaars ‘Crynssenstraat 47-49 / Nickeriestraat 1-5’ wordt professioneel beheerd door Ymere VvE Beheer. De servicekosten bedragen ca. € 92,26 per maand.
Het appartement is gelegen op grond welke is uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam en de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De erfpachtcanon is afgekocht t/m 30 juni 2061.

Kenmerken:
– Riante tuin op het zuiden van ca. 58 m²
– Professioneel beheerde VvE door Ymere VvE beheer
– Servicekosten € 92,26,- per maand
– Erfpachtcanon afgekocht t/m 30 juni 2061
– Meetrapport conform NEN2580
– Zelfbewonings- en ouderdomsclausule (kopen voor eigen kind is toegestaan)
– Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing
– Projectnotaris Spier & Hazenberg voor de overdracht

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen