menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Koopsom 
Verkocht
Woonoppervlak
152m2
Inhoud
380m3
Perceel
0m2
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
0 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2017
 

Narva Eiland West ong Amsterdam

Wonen aan het IJ – de laatste kadewoning

Houthaven
Aan de oevers van het IJ worden de komende jaren veel woningen gebouwd. Nieuwbouw, dus duurzaam en klaar voor de toekomst. Van innovatieve gebouwen zoals Narva Eiland West in de prachtige woonwijk Houthaven, waar je woont op een eiland in de nabijheid van het water.

Wonen om de hoek van het IJ, nabij het centrum van Amsterdam, aan één van de nieuwe grachten in de Houthaven. Creatieve 2-laagse kadewoningen. Stap zo in uw sloep. Bij de kadewoning kan het; u woont pal aan het water en in een autoluwe straat. ┬áIn de kadewoning komen alle mooie woonwensen samen.

Laatste kadewoning!
De laatste kadewoning heeft een fantastisch vrij uitzicht op het nieuwe Houthavenpark, het water en de stad. De ideale (gezins)woning is zo’n 152 m2 groot en heeft vier slaapkamers in het souterrain. Maar het kunnen er ook twee zijn, ieder met een eigen inloopkast.
Op de begane grond een zonovergoten living (vanwege de hoekligging) met een royale woonkeuken. Het ruime balkon sluit aan op de woonkamer en ligt op de hoek. De hele middag zon!

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen