menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 1.130.465 v.o.n.
Woonoppervlak
204m2
Inhoud
510m3
Perceel
-
Kamers
8 kamers
Slaapkamers
5 slaapkamers
Objectsoort
herenhuis
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2017
 

Narva-eiland 111 Amsterdam Houthaven

Herenhuis aan het water in Houthaven!

Narva Eiland West, een ontwikkeling van VORM en BPD, wordt een bijzonder project in de Houthaven van Amsterdam. Niet alleen qua ontwerp, maar ook vanwege het duurzame karakter. Je woont hier niet alleen in een mooi, riant en comfortabel huis, maar ook in een woning die met oog voor de wereld om ons heen is gebouwd: 100 procent klimaatneutraal. Ook bij de bouw staat duurzaamheid voorop, met veel aandacht voor duurzaam energie- en materiaalgebruik. Narva Eiland zelf wordt een autoluw, groen en duurzaam eiland, aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. Met ook nog eens een park om de hoek. Het wordt een fantastische plek om te wonen.

Ruimte gebruiken zoals jij wilt

Een praktijk aan huis? Een ruimte voor de nanny? Een grote speelkamer. Of gewoon voldoende kamers – en badkamers – voor een groot gezin? Het kan allemaal in de riante herenhuizen van NEW. Het gaat om woningen van ruim 200 m2, pal aan het water, met tuin en terras.

Ruimte is kenmerkend voor Narva Eiland West. Ruimte om te wonen, ruimte om te spelen en ruimte om je huis. Toch woon je hier midden in de stad. Met een enorm souterrain zijn de herenhuizen klassieke woningen in een modern jasje. Je kunt daarin kiezen waar je de verschillende ruimtes voor wilt gebruiken. Beneden slapen en boven wonen? Prima. Een werkruimte? Ook goed. Een hele etage voor gasten? Het kan allemaal. Je hebt genoeg ruimte en kamers om de indeling te kiezen die jij wilt. De grote woonkamer met woonkeuken is het centrale punt in het huis. Zoals het hoort. Een echt gezinshuis. Een modern herenhuis! En hoe heerlijk is het om op een zwoele zomeravond nog even met je bootje het IJ op te varen? De prijs voor deze woning? Die is 1.130.465 euro (v.o.n.), inclusief twee jaar indexcanon erfpacht.

Nieuwsgierig?
Kijk voor de brochure op www.amsterdamhouthaven.nl.
En bel gelijk ons kantoor voor een afspraak: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020-6816716)

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen