menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 723.500 v.o.n.
Woonoppervlak
109m2
Inhoud
322m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
maisonnette
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2019
 

ms. van Riemsdijkweg 242 Amsterdam Noord

Een heerlijke stadswoning, de laatste, verdeeld over de vijfde en zesde verdieping van het gebouw Pontkade op de NDSM-werf. Met aan de voorzijde uitzicht op de oostelijke werf en het IJ. En de andere zijde op de weldadige rust van de fraai vormgegeven binnentuin.

De woonkamer met open keuken liggen op de vijfde verdieping. De woonkamer is gericht op de buitenwereld, met aangrenzend het balkon, en biedt daarmee volop zicht op de bijzondere locatie. De keuken ligt aan de zijde van de binnentuin. Aan die zijde is ook de entree, die te bereiken is via een bijzonder vormgegeven galerij.
De drie (slaap)kamers strekken zich uit over de bovenste, zesde, verdieping. Met twee kamers aan de voorzijde en één kamer gericht op de rustige binnentuin. De badkamer, voorzien van sanitair en tegelwerk ligt samen met het separate toilet, comfortabel in het midden. De wasmachine en -droger kunnen in een aparte ruimte op de overloop.

Gebouw met karakter
Niet alleen de esthetiek – hoog en licht, stoere architectuur, zich op het water – maken van Pontkade een gebouw met karakter. Diverse extra’s dragen bij aan een comfortabele manier van leven. Zo heeft elk SML appartement vloerverwarming in het hele appartement, bestaat de mogelijkheid om een inpandige parkeerplaats te kopen, heeft het gebouw glasvezel en zie je via een videofoonverbinding wie er voor de deur staat. Met de enorme binnentuin als een groene en gezonde oase om te ontspannen in het hart van het creatiefste deel van Amsterdam.

Kenmerken:
– veelal ramen van vloer tot plafond
– prachtige hoge ruimtes van circa 2,95 meter hoog
– van binnen en buiten filmisch mooi
– privé buitenruimte
– badkamer en keuken
– collectieve binnentuin
– zonnepanelen op het dak
– supermarkt onder je voeten
– Bringme Home Box

De omgeving en verbindingen
De NDSM-kade wordt een levendig plein aan de oever van het IJ. Hier strijk je met je favoriete koffie to-go neer op een bankje, geniet je in de zon aan het IJ en heb je een spectaculair uitzicht over het water naar Amsterdam.

Met de gratis veerponten ben je binnen een kwartier in Amsterdam-Centrum of Houthaven. Met de auto ben je via de Klaprozenweg?S118 in 10 minuten op de A10. Als het lekker weer is kun je er ook voor kiezen om met een sloep te gaan varen.
Voor je dagelijkse boodschappen neemt je de lift naar beneden; de begane grond van de Pontkade is namelijk bestemd voor winkels, waaronder een supermarkt, kantoren en horeca. En als je zin heb in een lunch, een drankje of lekker eten buiten de deur ga je naar een van de spannende horecaplekken op de werf.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage. De verkoopprijs voor een parkeerplaats bedraagt € 42.500 v.o.n. inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen