menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te huur
Huurprijs exclusief 
 € 1.750 per maand
Woonoppervlak
89m2
Inhoud
240m3
Perceel
-
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
galerijflat
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2018
 

Mary van der Sluisstraat 356 C Amsterdam

PER DIRECT BESCHIKBAAR

Ben je op zoek naar een perfect nieuwbouwappartement met 2 ruime slaapkamers, 2 terrassen en een eigen parkeerplaats dan vind je dit allemaal op dit adres.
Op het Zeeburgereiland, op loopafstand van de tram (lijn 26), in een hippe, nieuwe wijk, is te huur op de begane grond een 3 kamer appartement, gemeubileerd en gestoffeerd voor een maximale huurperiode van 2 jaar.
De buurt is sterk in ontwikkeling en is stoer, modern maar ook gemoederlijk. Met de tram ben je binnen 10 minuten in het Centrum en de A-10 ligt vlakbij.
Het appartement is modern en licht ingericht en voorzien van alle gemakken. Een moderne, witte keuken met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi oven/magnetron, koelkast met vriesvak, afzuigkap en inductie kookplaat, 2 slaapkamers, een ruime badkamer met design radiator, berging met wasmachine en droger en 2 terrassen. Tevens is er een parkeerplaats bij te huur ad 100 euro per maand. De woning is voorzien van vloerverwarming/koeling, laminaat en geheel gestoffeerd. De wanden zijn glad gestucd en het toilet en badkamer zijn modern betegeld. ook is er een separate berging in de parkeerkelder gelegen.
De woning is per direct beschikbaar en kan voor maximaal 2 jaar gehuurd worden.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen