menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs 
Verkocht onder voorbehoud
Woonoppervlak
87m2
Inhoud
283m3
Perceel
0m2
Kamers
3 kamers
Slaapkamers
2 slaapkamers
Objectsoort
maisonnette
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2005
 

Maria Austriastraat 560 Amsterdam IJburg

Ruim en praktisch ingedeeld driekamerappartement van circa 87 m² gelegen op de eerste en tweede verdieping. De woning beschikt over een eigen parkeerplaats, een groot balkon met uitzicht op de Profiltigracht én gemeenschappelijke binnentuin.

Indeling
Keurige centrale hal op de begane grond met toegang tot lift of trappenhuis. Op de tweede verdieping entree van het appartement. Hal met toegang tot de vertrekken. Op de etage bevinden zich de twee goed bemeten slaapkamers, de wasruimte en de recent vernieuwde badkamer. De badkamer is modern uitgevoerd en beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet.
De trap brengt je naar de eerste verdieping. De woonkamer heeft niet alleen een fraai uitzicht, maar ook veel lichtinval door de grote raampartijen. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon op het westen, hier kun je genieten van de middag- en avondzon.
Eigen parkeerplek in de garage. Je parkeert de auto vlakbij het appartement op de tweede verdieping d.m.v. een autolift. Ver sjouwen met spullen hoeft niet meer. In de onderbouw is er een handige berging.

Omgeving
Het appartement is rustig, maar toch zeer centraal gelegen op het IJburgse Haveneiland West.

De ligging is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen. Binnen enkele minuten ben je op de A1, A2, A9 en A10 en via de Piet Heintunnel is het centrum van Amsterdam snel bereikt. Met tram 26 (halte op 100 meter van de deur) ben je binnen 15 minuten op het Central Station of je pakt de bus naar Bijlmer Arena. ‘snachts brengt bus 359 je van Amsterdam CS weer naar huis. Of je neemt de fiets mee in de tram.

De woning is gelegen nabij de gezellige haven, diverse restaurants en het winkelcentrum IJburg met twee supermarkten (Vomar en Albert Heijn), een HEMA en diverse speciaalzaken zoals een bakker, slager, bloemist en drogist. Daarnaast ligt het vlakbij strand Blijburg en het Diemerpark, waar je kan wandelen, hardlopen, fietsen of skaten en er is ook een zwemstrandje. Verder zijn er een hockeyclub, voetbalclub, een zeilvereniging en een tennisvereniging in de buurt, net als theatercafé en filmhuis Vrijburcht en diverse trendy cafés en restaurants richting de haven van IJburg.

VvE
De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Newomij VvE Beheer. De servicekosten bedragen € 191,65 per maand voor het appartement en € 57,33 per maand voor de parkeerplaats. Er wordt jaarlijks vergaderd en er is een MJOP aanwezig.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht grond. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De erfpachtcanon is afgekocht tot einde tijdvak en dat loopt tot 1-12-2053. De eigenaren hebben gebruik gemaakt van de gunstige aanbieding van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 87,2 m² (meetrapport aanwezig)
– Heerlijk licht hoekappartement met grote raampartijen
– Vernieuwde badkamer
– Groot balkon van 14 m²
– Eigen parkeerplaats in de garage
– Handige externe berging op de begane grond
– Erfpacht afgekocht tot 1-12-2053
– Energielabel A
– Oplevering in overleg

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen