menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Vraagprijs 
 € 58.000 k.k.
Woonoppervlak
-
Inhoud
-
Perceel
-
Kamers
0 kamers
Slaapkamers
0 slaapkamers
Objectsoort
parkeergelegenheid
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
 

Marcusstraat ong Amsterdam Oost

Ruime parkeerplaats in moderne, overzichtelijke parkeergarage in de Luycksterrein nabij het centrum en goed bereikbaar vanaf de Ring A-10. De entree van de ingang is gevestigd in de Marcusstraat.

Het betreft een ruime parkeerplaats in een goed verlichte, overzichtelijke garage. Zeer goed bereikbaar. De verbinding met de stad is meer dan uitstekend met onder andere de tram en metro. Op loopafstand bevindt zich het metrostation Wibautstraat. Met de auto bereikt men binnen 5 minuten de Ring A10.

Algemene informatie:
– Betreft plek met nummer P24;
– Moderne verzorgde, overzichtelijke garage;
– Centraal gelegen;
– Gezonde en actieve VvE;
– Maandelijks voorschot servicekosten € 23,04.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen