menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
63m2
Inhoud
244m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1980
 

Looiersgracht 17 E Amsterdam Centrum

Wij bieden aan op een toplocatie in hartje Amsterdam een tweekamerappartement van ca. 63 m² op gelegen op eigen grond! De woning maakt deel uit van een net complex met lift en gemeenschappelijke binnentuin.

Indeling
Via de nette gemeenschappelijke entree pak je de lift of gemeenschappelijke trappenhuis naar vierde en teven bovenste verdieping.

Bij binnenkomst is de hal het centrale middelpunt van de woning. De speelse woonkamer met splitlevel open keuken is door de hoogte en de vele raampartijen erg licht. Door de vele ramen heb je vanuit iedere hoek in de woonkamer een prachtig uitzicht over de Looiersgracht. De keuken is eenvoudig en is voorzien van 4-pits gasfornuis en een oven.

De slaapkamer is aan de achterzijde gesitueerd en geeft toegang tot het balkon dat gelegen is op het zuidoosten en een prachtig uitzicht heeft over de binnentuinen met veel groen. De badkamer met ligbad en wastafel is in het midden van de woning gesitueerd. Er is tevens een separaat toilet aanwezig. De wasmachine aansluiting en de CV installatie bevinden zich in een interne berging in het appartement.

Tevens beschikt de woning over een ruime berging van circa 10 m² in het souterrain van het complex.

Omgeving
Het appartement ligt aan een rustige zijgracht van de Prinsengracht. Een gezellig buurtje op de rand van de Jordaan, tussen de 9 straatjes, de Elandsgracht en de Leidsegracht. In de directe omgeving zijn talloze leuke winkeltjes, cafés en restaurants. Maar ook diverse gyms, theaters en musea liggen op loopafstand. Het Vondelpark ligt op 10 minuten lopen en er zijn openbaar vervoer verbindingen, zoals tram en bus, aan het einde van de straat te vinden.

VvE
De woning maakt deel uit van een gezonde en actieve vereniging van eigenaren, genaamd VvE Looiersgracht 15-19, en wordt professioneel beheerd voor Rappange VvE Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen € 253,23.

Grondsituatie
De woning is gelegen op eigen grond.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 63 m² (meetrapport aanwezig)
– Lift aanwezig
– Externe berging in de onderbouw van 10 m²
– Top locatie, aan de Looiersgracht
– Actieve en professionele VvE en tuinvereniging
– Gemeenschappelijke binnentuin
– Niet zelfbewoningsclausule, verkoper heeft er zelf niet gewoond
– Ouderdomsclausule & asbestclausule van toepassing
– Oplevering in overleg, kan snel

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen