menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Te Koop
Koopsom 
 € 617.400 v.o.n.
Woonoppervlak
110m2
Inhoud
295m3
Perceel
-
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
nieuwbouw
Bouwjaar
2019
 

Krommeniestraat 91 Amsterdam West

**** VERKOOPEVENT OP zaterdag 19 OKTOBER VAN 11:00 TOT 12:30 UUR OP DE BOUWLOCATIE! ****

Graag laten wij u zien en informeren wij u uitgebreid hoe De Verbinding allemaal gaat worden: van bouwterrein nu tot een prachtig gebouw met mooie koopwoningen straks. Er zijn nog enkele hofwoningen en herenhuizen beschikbaar. U bent van harte welkom op de bouwkeet op de locatie aan de Krommeniestraat.

Wilt u niet wachten, maar nu vast weten welke woningen er nog maar beschikbaar zijn en daar meer informatie over horen? Bel ons dan voor een persoonlijke afspraak: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6 816 716). Alle verkoopinformatie kunt u ook vast bekijken op DEVERBINDING-AMSTERDAM.NL

FONKELNIEUWE GEZINSWONING IN GROOT TUINENGEBIED!

In de aantrekkelijke Spaarndammerbuurt in West, dichtbij het centrum en de Jordaan, wordt deze prachtige compacte gezinswoning van circa 110 m2 gebouwd. De bouw is volop bezig en de prognose voor de oplevering is al medio 2020!

De entree van de woning is straks vanaf de nieuwe Krommeniestraat, via fraaie naar Amsterdamse School stijl ontworpen poorten naar een groot binnenhof, waar de entrees van de hofwoningen elegen zijn. Het eigen terras aan de achterzijde grenst aan een zeer groot gemeenschappelijk tuinengebied met reeds bestaande oude bomen en wordt in overleg met de nieuwe bewoners als een groene gaard aangelegd.

Op de begane grond ligt de ruime woonkeuken (ca. 25 m²) met grote openslaande deuren met zijlichten naar het eigen terras op het Zuid Westen. Vandaaruit is gelijk het grote gemeenschappelijke tuinengebied te betreden. Naast de entree beschikt de begane grond over een separaat toilet en bevindt zich hier de entree naar de grote bergingvan ca. 30 m2 groot. De berging heeft een normale verdiepingshoogte en is naar keuze via de begane grond of vanuit de parkeergarage te bereiken. Hoe comfortabel wil je het hebben? Deze 31m2 is zelfs bovenop de circa 110 m2 woonoppervlak. Bijzonder detail van de begane grond is de plafondhoogte van 3.28!

Op de 1e verdieping ligt de zonnige woonkamer. De woonkamer is gelegen op de hoek, dus heeft van twee kanten licht! Ook op deze verdieping een lichte slaapkamer met een badkamer ensuite. Deze wordt standaard voorzien van sanitair en tegelwerk, maar daar zijn (op dit moment) door de koper nog eigen keuzes in te maken

Op de 2e verdieping is de 2e slaapkamer gesitueerd. Aan deze kamer grenst een zonnig terras gelegen op het Zuid Westen, met uitzicht over het hele tuinengebied. Op deze verdieping is tevens een 2e (casco) badkamer gerealiseerd. Naar wens kan ook deze badkamer (op dit moment) no met sanitair en tegelwerk worden uitgevoerd.

De koopsom van de woning is € 617.400 vrij op naam. Dit is inclusief de eerste twee jaar erfpachtcanon (indexcanon). Bij de woning dient een eigen parkeerplaats in het souterrain te worden gekocht van € 46.000. De aanschaf van de trap tussen de begane grond en het souterrain is
€ 3.500.

Ondanks dat de Amsterdamse School architectuur knipoogt naar een prachtig verleden, zijn de woningen helemaal van nu. Zeer energiezuinig en comfortabel! In de woningen komt geen gasaansluiting. Zo heeft elke woning een eigen warmtepomp en daarnaast ligt het dak vol met zonnepanelen! Duurzaam wonen dus! Ook duurzaam: de VvE beschikt straks over twee deelauto’s voor gemeenschappelijk gebruik door de bewoners.

Je woont straks woon je nabij diverse hotspots van Amsterdam. Op loopafstand ligt bijvoorbeeld de Houthaven. Daar vind je, behalve onderwijs- en kinderopvangvoorzieningen, ook diverse uitgaansgelegenheden, zoals Theater Amsterdam en de restaurants Pont13 en REM Eiland. Bovendien woon je niet ver van de binnenstad en de Jordaan, met (onder meer) de bekende winkelstraten Haarlemmerdijk en Haarlemmerstraat. Nog dichter bij huis: het Westerpark en de gezellige Spaarndammerstraat, met leuke winkels en eettentjes. Je hebt hier dus alle voorzieningen bij de hand.

Wil je meer over deze woning weten? Bel ons dan snel voor een persoonlijke afspraak: Hallie & Van Klooster Makelaardij (020 – 6 816 716).

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen