menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Onder bod
Vraagprijs 
 € 375.000 k.k.
Status
Onder bod
Woonoppervlak
122m2
Inhoud
454m3
Perceel
114m2
Kamers
5 kamers
Slaapkamers
4 slaapkamers
Objectsoort
eengezinswoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1982
 

Korte Water 145 Amsterdam West

Ben jij op zoek naar meer ruimte, een nieuwe uitdaging en ben je handig? Dan is deze royale eengezinswoning van 122 m² echt wat voor jou!

Door de woning te moderniseren zou dit zomaar het huis zijn waar je al lang naar op zoek bent. De woning is ideaal voor gezinnen die meer ruimte nodig hebben en op zoek zijn naar woning met een lekkere tuin op het zuiden!

Indeling
De woning is verdeelt over 3 verdiepingen. Op de eerste verdieping heeft het huis een riante living met voldoende ruimte voor een grote keuken, eethoek en gezellige woonkamer. Via de schuifpui is de tuin te bereiken die is gelegen op het zuiden. In de hal is een separaat toilet en ruimte voor jassen en schoenen. Ook is er een inpandige berging die vanaf de straatzijde is te bereiken van ca. 6 m²

De eerste verdieping beschikt over 2 riante slaapkamers en een 3e slaapkamer die kan fungeren als kinder- of werkkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, ligbad en toilet.

De zolderverdieping is ruim en kan ideaal gebuikt worden als slaapkamer of werkkamer en is voorzien van een dakkapel aan de achterzijde.

Omgeving
De woning is gelegen in een rustige straat die bekendstaat om zijn vele appartementencomplexen. Op 5 minuten loopafstand vind je het Dijkgraafplein waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen en het openbaar vervoer. Op 5 minuten rijden is de Ringweg A-10 gelegen die je zo naar de andere kant van de stad brengt

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De huidige canon is al reeds vooruitbetaald t/m 31 oktober 2031.

Bijzonderheden
– Meetrapport conform NEN2580 aanwezig
– Woonoppervlakte van 122 m²
– Voor de echte aanpakker
– Door de woning te moderniseren ontstaat een fijne eengezinswoning
– Tuin gelegen op het zonnige westen
– 4 slaapkamers
– Inpandige berging op de begane grond van ca. 6 m²
– Erfpachtcanon afgekocht t/m 31 oktober 2031
– Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing (verkopers hebben de woning niet bewoond)
– Asbest- en ouderdomsclausule van toepassing
– Oplevering kan spoedig

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen