menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verhuurd
Huurprijs exclusief 
Verhuurd
Woonoppervlak
131m2
Inhoud
408m3
Perceel
0m2
Kamers
4 kamers
Slaapkamers
3 slaapkamers
Objectsoort
beneden + bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
2001
 

Kiekstraat 23 Amsterdam IJburg

Zeer zonnige en ruimtelijke 4-kamermaisonnette van ca. 131 m² gelegen in een rustige en autovrije straat op het Haveneiland van IJburg. De woning beschikt over een eigen entree, drie ruime slaapkamers, riante woonkamer met half open keuken en veel bergruimte.

Indeling:
Eigen entree aan de rustige Kiekstraat, op de begane grond bevindt zich de hal, meterkast en separaat toilet met fonteintje. Via de trap is de woonverdieping bereikbaar, de half open keuken is aan de achterzijde gelegen, via de keuken is de woonkamer aan de zijde van de IJburglaan bereikbaar. Middels een groot schuifraam is de woonkamer om te toveren tot één groot balkon, door de gunstige zonligging(zuidwest) is de woonkamer erg licht. Vanuit de woonkamer is de eerste slaap-/werkkamer toegankelijk. Via de trap op de overloop is de tweede etage te bereiken, hier bevinden zich de tweede en derde slaapkamer waarvan één toegang geeft tot een ruime interne berging met de aansluiting voor een wasmachine/droger. De badkamer is vanuit de overloop te bereiken en voorzien van ligbad, wastafel en een tweede toilet.

Omgeving:
Op loopafstand liggen diverse winkels, horeca, speeltuintjes, sportclubs, de haven met gezellige barretjes en restaurant Blijburg. IJburg biedt voor ieder wat wils; strandgangers kunnen op de zomerse dagen heerlijke vertoeven bij stadsstrand Blijburg of in het Diemerpark. De terrasgangers kunnen terecht bij een van de vele restaurants aan de haven, langs de IJburglaan of op het Steigereiland. Het winkelcentrum van IJburg bevindt zich op korte fietsafstand van het complex, hier bevinden zich grote supermarkten, Hema, bloemenwinkel, een aantal ambachtelijke verswinkels en tal van andere winkels voor de (dagelijkse) boodschappen. Daarnaast heeft IJburg alle overige voorzieningen zoals: basisscholen, kinderopvang, voortgezet onderwijs (VWO, HAVO en VMBO), medische centra.

IJburg ligt direct aan de A10, afslag S114, de aansluiting met de A1 / A9 en tramlijn 26 brengt u binnen een kwartier van IJburg naar het Centraal Station.

Al met al genoeg ruimte om te wonen, te recreëren en vooral te genieten van de buitenlucht op steenworp afstand van de Amsterdamse binnenstad!

Bijzonderheden:
– Uw netto maandinkomen is minimaal 3x de huurprijs;
– U heeft een vast inkomen uit een dienstverband of een eigen bedrijf;
– Borgstelling in overleg;
– Garantstelling van ouders/derden wordt niet geaccepteerd;
– Voorkeur gaat uit naar een stel, gezin of alleenstaande;
– Huurperiode in overleg, tijdelijk;
– Kandidaten dienen de makelaar in het bezit te stellen van diverse documentatie o.a. ter onderbouwing van het inkomen;
– Recht van gunning ligt bij de verhuurder, de verhuurder behoudt zich voorts het recht voor om kandidaten zonder opgave van reden af te wijzen.

Leuk appartement op IJburg, direct beschikbaar!

**English details

Specialties:
– Your net monthly income is at least 3x the rental price;
– You have a fixed income from employment or your own business;
– Deposit in consultation;
– Parent / third party guarantee is not accepted;
– Preference is given to a couple, family or single;
– Rental period in consultation;
– Candidates should give the broker of various documentation including insight to substantiate income;
– Right of award lies with the landlord, the landlord also reserves the right to reject candidates without a statement of reasons.

Nice apartment on IJburg, directly available!

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen