menu zoeken

Hallie & Van Klooster Makelaardij is aangesloten bij   Verkocht
Vraagprijs 
Verkocht
Woonoppervlak
55m2
Inhoud
177m3
Perceel
-
Kamers
2 kamers
Slaapkamers
1 slaapkamers
Objectsoort
bovenwoning
Bouwtype
bestaande bouw
Bouwjaar
1937
 

Juliana van Stolbergstraat 39 -III Amsterdam West

—-
Om ongerustheid bij bezoekers van woningen te voorkomen, bezichtigen we tot nader bericht zoveel mogelijk 1 op 1. U kunt dus met een gerust hart komen kijken bij onze woningen.

Een geweldig leuk en licht "turnkey" appartement van 55 m2 in het populaire Landlust in stadsdeel West. Het appartement heeft een heerlijke lichte woonkamer en een ruime slaapkamer. Het appartement heeft een hippe keuken, een mooie eikenvloer door de hele woning, gestuukte wanden en is in 2017 volledig gerenoveerd.

Indeling
Via het bijzonder fraaie trappenhuis is de woning te bereiken op de derde (bovenste) verdieping. De hal biedt toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer en open keuken zijn aan de achterzijde van de woning gelegen met openslaande deuren naar het balkon. De open keuken is modern uitgevoerd en helemaal van nu en voorzien van diverse inbouwapparatuur als een magnetron, oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en wasmachine. Tegenover het keukenblok is er een kookeiland met inductiekookplaat en een in het plafond verwerkte afzuigkap. Terwijl er gekookt wordt kan men gezellig rond het kookeiland zitten. De slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is middels een driedelige schuifwand via de woonkamer te betreden. Deze kamer biedt meer dan voldoende ruimte aan een kastenwand en/of thuiswerkplek. Ook het creëren van twee slaapkamers behoort tot de mogelijkheden.
De badkamer is stijlvol afgewerkt met o.a. een dubbele wastafel, zwevend toilet en inloopdouche met regendouche
Het appartement beschikt verder nog over een stookruimte, meterkast en een verrassend ruime inpandige berging die tevens ruimte biedt voor een wasdroger.
In de onderbouw bevindt zich de privé (fietsen)berging en is er toegang tot de afgesloten binnentuin die recent fraai is ingericht en opgeleverd.

Omgeving
Gelegen in de wijk Bos en Lommer waar steeds meer leuke buurttentjes komen waarvan Spaghetteria, Selma’s en Day Made goede voorbeelden zijn. Voor groen zijn het Erasmuspark en Westerpark dichtbij en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Bos en Lommerweg, de Jan van Galenstraat en het Hugo de Grootplein. Het Food Center wordt de komende jaren getransformeerd in een hoogwaardig woongebied; het Marktkwartier. De Monumentale Markthal wordt opgeknapt en belooft een fijne plek te worden!

Bus 21 en tram 19 hebben een halte om de hoek en wat betreft parkeren valt de straat onder vergunninggebied West 3.1 en op het moment van schrijven is er géén wachtlijst voor een parkeervergunning.

VvE
De woning is gelegen in een actieve en gezonde VvE die professioneel beheerd wordt door Ymere VvE beheer. De maandelijkse bijdrage zijn € 69,40 en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Erfpacht
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijkse canon is vooruitbetaald tot 16-02-2066. Op dit recht zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van het jaar 2000 van toepassing. Verkopers hebben de aanvraag voor afkoop eeuwigdurende erfpacht ingediend bij de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte van 55 m2 conform NEN2580 meetcertificaat
– Gelegen in renovatieproject Merkelbach
– In 2017 compleet gerenoveerd
– Geen bovenburen
– Berging in de onderbouw
– Afgesloten binnentuin
– Gezonde en actieve VvE
– Erfpachtcanon afgekocht tot 16-02-2066
– Oplevering in overleg

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

download brochure

bel ons 020-6 816 716
 Instellen